merhaba arkadaşlar.vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum.(geliştirme dediğim paul vandervort sen casdy gibi modellerin düzeyine çıkmak) .ama şu ana kadar destekleyici ürünler kullanmadım...destekleyici ürünler kullanmaya ihtiyacım var.vücut bağırıyor destek ver destek ver die.hehehehhyper_
hangi amaçla kullanmak istiyorum?
antrenman sırasında enerji patlaması sağlamak
antrenman sırasında sonrası kasın kendi kendini yenilemesine yardımcı ve bu önemli yıkımı önlemek
yağlanmayı önlemek...
yağ oranım çok düşük fit bir görünümdeyim.
destek almadığımdan yenileme süreci çok uzun sürüyor.direnç düşük oluyor.kas yıkımından çok korkuyorum.
önemle rica ediyorum.deneyim sahibi arkadaşlar önerilerini paylaşsın.ayrıca bu önereceğiniz desteklerin kullanım zamanını ve şeklinide yazarsanız minnettar kalırım..saygılarthums:

hangi amaçla kullanmak istiyorum?
antrenman sırasında enerji patlaması sağlamak
antrenman sırasında sonrası kasın kendi kendini yenilemesine yardımcı ve bu önemli yıkımı önlemek
yağlanmayı önlemek...
yağ oranım çok düşük fit bir görünümdeyim.
destek almadığımdan yenileme süreci çok uzun sürüyor.direnç düşük oluyor.kas yıkımından çok korkuyorum.
önemle rica ediyorum.deneyim sahibi arkadaşlar önerilerini paylaşsın.ayrıca bu önereceğiniz desteklerin kullanım zamanını ve şeklinide yazarsanız minnettar kalırım..saygılarthums: