Deneyimlilerden Öneriler

merhaba arkadaşlar.vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum.(geliştirme dediğim paul vandervort sen casdy gibi modellerin düzeyine çıkmak) .ama şu ana kadar destekleyici ürünler kullanmadım...destekleyici ürünler kullanmaya ihtiyacım var.vücut bağırıyor destek ver destek ver die.hehehehhyper_:D
hangi amaçla kullanmak istiyorum?

antrenman sırasında enerji patlaması sağlamak
antrenman sırasında sonrası kasın kendi kendini yenilemesine yardımcı ve bu önemli yıkımı önlemek
yağlanmayı önlemek...

yağ oranım çok düşük fit bir görünümdeyim.
destek almadığımdan yenileme süreci çok uzun sürüyor.direnç düşük oluyor.kas yıkımından çok korkuyorum.

önemle rica ediyorum.deneyim sahibi arkadaşlar önerilerini paylaşsın.ayrıca bu önereceğiniz desteklerin kullanım zamanını ve şeklinide yazarsanız minnettar kalırım..saygılarthums:

whey
glutamine
bcaa
amino
!!!creatine!!!

eywallah kardeşim.kullanım şekli dozu hakkında bilgi verebilirmisin.en önemliside zamanı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:23 ----------

en hesaplı temin edebileceğim bir yer varmıdır...vede hardline markamı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:31 ----------

bide arginie var.bca glutamine bunlar en iyi üçlüdür deniyor.bunlarda karar kılmalıyım sanırım.

Günde 5 gr kreatin al, kesinlikle yükleme yapma 5gr dan fazlası idrar olarak vücuttan atılıyor. Akşam yatarken Casein Protein almanı tavsiye ederim. Onun dışında konserve ton balığı , yumurta veya kırmızı etten protein desteği al. Kilo başına 2gr protein almanı tavsiye ederim. Bir saatlik iyi bir zorlayıcı idman, ( kolunu bile kaldıramıyacak duruma gelene kadar ) beslenme ve dinlenmene dikkat edersen herşey zamanla zaten kendiliğinden oluyor.

eywallah kardeşim.kullanım şekli dozu hakkında bilgi verebilirmisin.en önemliside zamanı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:23 ----------

en hesaplı temin edebileceğim bir yer varmıdır...vede hardline markamı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:31 ----------

bide arginie var.bca glutamine bunlar en iyi üçlüdür deniyor.bunlarda karar kılmalıyım sanırım.
kendi tercihlerim üzerinden gidebilirim

hardline ın creatine i için çok iyi diyor herkes bende onu tercih ettim fiyat olarakta uygun amasakın poset alma kutu creatine al

glutamine olarakta hardline tercih ettim

bcaa nanbolix dye bi marka aldım cok icime sinerek almadım tavsiyede edemem bulabilirsen twinlab bcaa al

whey olarak 4.5 kilo optimum almanı tavsiye ederim hesaba vurunca bir kerede pahalıda gelse kilo olarak hesaplarsan cok uygun geliyo ve optimum sonucta

amino universal almıstım ama hardline 2000 kullandım gecmiste o da gayet güzeldi tercih edebilirsin

gelelim kullanıma

ilk hafta creatine yüklemesi yapmanı tavsiye ederim yapma gereksiz diyenlerde olacaktır ben yaptım istemezsin sen yapma

günde 4 defa 1 er cay kasıgı olarak alacaksın creatine
meyve suyuyla karıstır al
sabah uyanır uyanmaz antreman dan yarım saat kadar önce antreman biter bitmez ve gece yatmadan önce al
antreman olmayan günler günün belirli saatlerinde 4 defa al öğünlerden önce vs.

tüm supplementler normal rutin kullanım olarak söyle yazabilirim antreman günlerini yazıyorum ben antreman günleri dısında kullanmıyorum

sabah uyanır uyanmaz 1 ölcek whey süt ile

antremandan 1 saat kadar önce amino asid
antremandan yarım saat kadar önce 1 cay kasıgı creatine

antreman biter bitmez amino asit ve bcaa
hemen arkasından creatine glutamine karıstır iç

antremandan sonraki bir saat içinde whey al mümkünse suyla

gece yatarken 1 ölcek glutamine al mümkünse meyve suyuyla

benim rutinim bu ilk hafta sabah ve geceleride creatine olacak

diğer tavsiyem aminolar dısında alacağın herseyi toz tercih et
supplementlerin toz olması böbreğini daha aaz yoracaktır

kolay gelsin

Günde 5 gr kreatin al, kesinlikle yükleme yapma 5gr dan fazlası idrar olarak vücuttan atılıyor. Akşam yatarken Casein Protein almanı tavsiye ederim. Onun dışında konserve ton balığı , yumurta veya kırmızı etten protein desteği al. Kilo başına 2gr protein almanı tavsiye ederim. Bir saatlik iyi bir zorlayıcı idman, ( kolunu bile kaldıramıyacak duruma gelene kadar ) beslenme ve dinlenmene dikkat edersen herşey zamanla zaten kendiliğinden oluyor.

saolsın kardeşim önerilerin için.dikkate alıcam (:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:30 ----------

kendi tercihlerim üzerinden gidebilirim

hardline ın creatine i için çok iyi diyor herkes bende onu tercih ettim fiyat olarakta uygun amasakın poset alma kutu creatine al

glutamine olarakta hardline tercih ettim

bcaa nanbolix dye bi marka aldım cok icime sinerek almadım tavsiyede edemem bulabilirsen twinlab bcaa al

whey olarak 4.5 kilo optimum almanı tavsiye ederim hesaba vurunca bir kerede pahalıda gelse kilo olarak hesaplarsan cok uygun geliyo ve optimum sonucta

amino universal almıstım ama hardline 2000 kullandım gecmiste o da gayet güzeldi tercih edebilirsin

gelelim kullanıma

ilk hafta creatine yüklemesi yapmanı tavsiye ederim yapma gereksiz diyenlerde olacaktır ben yaptım istemezsin sen yapma

günde 4 defa 1 er cay kasıgı olarak alacaksın creatine
meyve suyuyla karıstır al
sabah uyanır uyanmaz antreman dan yarım saat kadar önce antreman biter bitmez ve gece yatmadan önce al
antreman olmayan günler günün belirli saatlerinde 4 defa al öğünlerden önce vs.

tüm supplementler normal rutin kullanım olarak söyle yazabilirim antreman günlerini yazıyorum ben antreman günleri dısında kullanmıyorum

sabah uyanır uyanmaz 1 ölcek whey süt ile

antremandan 1 saat kadar önce amino asid
antremandan yarım saat kadar önce 1 cay kasıgı creatine

antreman biter bitmez amino asit ve bcaa
hemen arkasından creatine glutamine karıstır iç

antremandan sonraki bir saat içinde whey al mümkünse suyla

gece yatarken 1 ölcek glutamine al mümkünse meyve suyuyla

benim rutinim bu ilk hafta sabah ve geceleride creatine olacak

diğer tavsiyem aminolar dısında alacağın herseyi toz tercih et
supplementlerin toz olması böbreğini daha aaz yoracaktır

kolay gelsin

kardeşim çok teşekkür ederim.ayrıntılı olarak anlattığın için minnettarım...tüm soru işaretlerim silindi...saolasın... (:

saolsın kardeşim önerilerin için.dikkate alıcam (:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:30 ----------

kardeşim çok teşekkür ederim.ayrıntılı olarak anlattığın için minnettarım...tüm soru işaretlerim silindi...saolasın... (:
rica ederim ilk kullanım planlarken bende az arastırmadım tabiiki yardımcı olurum :)

bu arada zaten önerilen minimum kullanım 10 gr 5 antreman öncesi 5 sonrası dolayısıyla 5 gr fazlası atılıyor dye bişey yok
bir defada 10 gr alırsan belki fazla gelebilir ama yüklemede günün farklı 4 zamanında 5 er gram alıyorsun dolayısıyla diğer 5 gr ı alana kadar önceki aldığın 5 gr vücut tarafından kullanılmıs oluyor cöpe gidicek bi durum yok
ben ynede yükleme yapmanı tavsiye ederim

saol kardeş.ben şu an hardline nın glutamine bcaa arginine üçlüsünde karar kıldım.whey protein alamıycam maddiyattan dolayı.ilerleyen zamanlarda inş.birkaç sorum daha var.bunları tablet şeklinde aldığım zaman ;

antrenmandan önce hangisini veya hangilerini kullanmalıyım
antrenmandan sonra hangisin kullanmalıyım kaç tablet.
yatmadan önce hangisini kullanmalıyım.
öğünlerden sonra hangisini kullanmalıyım.kaçar tablet

biras çok sordum.kusra kalma.saygılar..(:

bu işin hammaddesi protein sen onu almamışsın, bu ürünlere para verene kadar gidip bir protein tozu alsan daha faydalı olurdu bence bu demek değilki aldığın ürünler işe yaramaz, bunlar da önemli ürünlerdir ama bu işin hammaddesi protein...

soruna ben cevap vereyim; idmandan 40 dk önce arginin, idmandan hemen sonra bcaa+glutamine

bu işin hammaddesi protein sen onu almamışsın, bu ürünlere para verene kadar gidip bir protein tozu alsan daha faydalı olurdu bence bu demek değilki aldığın ürünler işe yaramaz, bunlar da önemli ürünlerdir ama bu işin hammaddesi protein...

soruna ben cevap vereyim; idmandan 40 dk önce arginin, idmandan hemen sonra bcaa+glutamine

Katılıyorum..bencede eğer maddi durumun kısıtlıysa bi seçim yapcaksan eğer seçimin whey olmalı

5gr kreatin 1 tatlı kaşığı olmuyormu? Amerika için 1 çay kaşığı ama onların kaşıkları standart bizim kaşıklardan değildi.

Bir de pashacan poşet alma demenin sebebi nedir fark varmı poşetle kutu arasında ?

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer: Supplement Günlüğü

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı