Demirgan
Üye
merhabalar .. vucudumda gözlemlediğim gelişimimden dolayı bu programı sizinle paylaşmak istedim ... fakat bazı problemler var .
1. gün - gögüs biceps
2. gün - omuz triceps
3. gün - off
4. gün - sırt bacak
5. gün gögüs biceps
6. gün off
7. gün off .
bu programda bicepsim yarım santim gelişme gösterdi 1 ayda kafa_. çok moralimi bozdu bu . fakat omuzum 7 santim genişledi . bicepsim çok az omuzum normalin üstünde genişledi yani . bu programdan bi önceki programım ise
1. gün gögüs sırt
2. gün omuz bacak
3. gün off
4. gün biceps triceps
5. gün gögüs sırt
6. gün off
7. gün off
bu programda bicepsim 1.3 santim omuzlarım 3 santim genişlemişti . bu 2 program arasında dağlar kadar hareket farkıda yok ama 2. aydaki biceps ve gögüs gelişimi omuzlarıma göre geri kaldı bu da sinirimi bozuyor duh. önerileri olan varmıdır acaba ? hareketleri yazmam gerekirse lütfen söyleyiniz .
1. gün - gögüs biceps
2. gün - omuz triceps
3. gün - off
4. gün - sırt bacak
5. gün gögüs biceps
6. gün off
7. gün off .
bu programda bicepsim yarım santim gelişme gösterdi 1 ayda kafa_. çok moralimi bozdu bu . fakat omuzum 7 santim genişledi . bicepsim çok az omuzum normalin üstünde genişledi yani . bu programdan bi önceki programım ise
1. gün gögüs sırt
2. gün omuz bacak
3. gün off
4. gün biceps triceps
5. gün gögüs sırt
6. gün off
7. gün off
bu programda bicepsim 1.3 santim omuzlarım 3 santim genişlemişti . bu 2 program arasında dağlar kadar hareket farkıda yok ama 2. aydaki biceps ve gögüs gelişimi omuzlarıma göre geri kaldı bu da sinirimi bozuyor duh. önerileri olan varmıdır acaba ? hareketleri yazmam gerekirse lütfen söyleyiniz .