deri çatlakları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saydam

Özel Üye
arkadaşlar, merak ettim geçen gün bir arkadaşın vucudunu gördüm normal bir sporcu vucudu vardı,vucudunda aşırı bir kas yogunlugu yoktu.ama koltuk altından gögüsüne dogru büyük çatlaklar vardı yan yana 4-5 geniş çizgi ve çok rahat uzakdan bile gözle görülüyordu.ama dedigim gibi ne büyük kanatları nede büyük gögüsleri vardı.kendisine neden diye sordugum da da 3-4 sene önce body çalışırken hızlı gelişmekden oldu dedi.geçmiş dönem de de steroid de hiç kullanmadıgını söyledi.evet benimde bicepsin üst tarafların da çatlak var ama ancak 5 cm yaklaşırsan göre bilyorsun uzakdan göremezsin,onunki ile mukayese bile edilmez ve onun kinin yanında çatlak bile denmez.benim sormak istedigim steroid kullanmayan kişilerde böyle büyük çatlak olur mu?

Bende hiç birşey kullanmadım ama bendede catlak var. Bicepslerimin on omuzlarıma dogru olan kısmında ve tricepslerimin arka kısmında biraz catlak var. Spora başladıgımda kıloluydum bende sonra kılo verdim ondanda olabilir.

arkadaşlar benim dedigim hem geniş hemde içi kırmızı ve uzun çatlaklar

arkadaşlar deridedik çatlaklarının nedeni 1 incisi kas büyümesi 2 bazı insanların derileri ince olduhu için kas büyüyünce çatlar bunu gidermek için anteraman öncesi ve sonrası vazelin sürün ondan sonra 1 kaç ay sonra solarium ma girin hiç bişeyyiniz kalmaz tabi solariumma girilecek diye bir kahide yokkkkkkkk :D :D :lol:

Bu KALICI catlaklarin sebebi kaslariniz hizla buyurken onu cevreleyen deri tabakasinin bu hiza yetisemeyip gerilmesi ve catlamasidir. Ve kalicidir....
Bunu onlemenin yolu duzenli sekilde E vitamini almaktan gecer.....Boyle bir catlak baslangici varsa ozellikle koltuk altinizdan pectoral bolge arasindaki kisma e vit ihtiva eden kren surun ve oral yolla hergun E vit alin....

Bu kalıtsal bi olay. Bazıları kısa sürede hacim yapar ama derisine bişey olmaz. Kurtuluşu yok. Fazla kafaya takmamaya çalışın. Zaten rengi zamanla soluyor.

Evet bende de saydam'ın çatlakları gibi çatlaklar var. Biceps'imin üstünde, body yapmaya başladıktan sonra ortaya çıktı yalnız bunlar. Bacaklarımda da var, ama bu genetik gibi bizde, babamda amcamda falan da var, ama benimki herhalde gelişmeden kaynaklanıyor. Gerçi onlarınki bacaklarda, ama benim bicepsimde ve daha başka yerlerde de var. Evet biraz karizma duruyor aslında :p

arkadaslar o catlaklardan bendede olustu once kırmızı sekıl aldı sonrada bayazımsı oldu acaba lazer ıle tedavı olsam ne kadar yararlı olur yanı tekrar olma ıhtımalı varmı?

eX-LoMBaRDo dedi:
biri $u kremleri sölese ne gzl olur. sadece isim

Lierac
Phytolastil Ampul20 ampul-5 ml
Deri dokularının yeniden onarımı ve varolan çatlak izlerinin tedavisinde kullanılan çok etkili bir üründür.
Liste Fiyatı: 83,00 YTL
İndirimli Fiyatı : 78,00 YTL (78.000.000 TL) <<< xxxxx

% 80 aktif içerikli konsantrasyona sahip olan Phytolastil ampul,deri dokularının yeniden onarımı ve varolan çatlak izlerinin tedavisinde kullanılan çok etkili bir üründür.
Protein dokusunun üretiminden sorumlu fibroblast hücrelerini aktive ederek derinin tedavisini ve düzgünleşmesini sağlar.
25 gün içinde çatlak izlerinin renginde,genişliğinde ve derinliğinde gözle görülür iyileşmeler meydana gelir.Toplam tedavi süresi 6-8 haftadır. Bu süre sonunda çatlak izleri gözle görülemeyecek kadar hafifler ve daralır.
Kullanım Şekli: Günde 2 kez kullanılacak bölgeye göre 1/2 veya 1 ampul parmakuçları ile tedavi edilecek bölgeye iyice emilinceye kadar masaj yapılarak yedirilir.

Yanlış anlamayın reklam yapmıyorum :) ****** ile bir alakam yoktur. Umarım faydasını görürsün.

odnamok dedi:
eX-LoMBaRDo dedi:
biri $u kremleri sölese ne gzl olur. sadece isim

Lierac
Phytolastil Ampul20 ampul-5 ml
Deri dokularının yeniden onarımı ve varolan çatlak izlerinin tedavisinde kullanılan çok etkili bir üründür.
Liste Fiyatı: 83,00 YTL
İndirimli Fiyatı : 78,00 YTL (78.000.000 TL) <<< xxxxx

% 80 aktif içerikli konsantrasyona sahip olan Phytolastil ampul,deri dokularının yeniden onarımı ve varolan çatlak izlerinin tedavisinde kullanılan çok etkili bir üründür.
Protein dokusunun üretiminden sorumlu fibroblast hücrelerini aktive ederek derinin tedavisini ve düzgünleşmesini sağlar.
25 gün içinde çatlak izlerinin renginde,genişliğinde ve derinliğinde gözle görülür iyileşmeler meydana gelir.Toplam tedavi süresi 6-8 haftadır. Bu süre sonunda çatlak izleri gözle görülemeyecek kadar hafifler ve daralır.
Kullanım Şekli: Günde 2 kez kullanılacak bölgeye göre 1/2 veya 1 ampul parmakuçları ile tedavi edilecek bölgeye iyice emilinceye kadar masaj yapılarak yedirilir.

Yanlış anlamayın reklam yapmıyorum :) xxxxx ile bir alakam yoktur. Umarım faydasını görürsün.

ya beyler $ukremi daha önce kullanan oldumu? faydasını gördünüzmü? Alıcaz sonuçta sağlık bu $akaya gelmez. kullanan birinin bilgisine ihtiyacım var. Ayrıca fiyatıda baya pahalı bo$u bo$una bu kdr para veremm açıkcası.

susam yağı

bu sorun bende de var. çatlak üzerti ve çevresine sürüyorum. ben ce etkkili hemen sonuç vermesede devam edince harbiden azalıyor. biraz araştırdım ve çatlaklar yıllandıkça sor düzeliyor. hemen tedavi etmeli

arkadaşlar bende kol bölgemde ve göğüsle omuzun birleştiği yerde kırmızı çatlaklar var yaza doğru diete girdiğimde rekleri geçmişti ama şimdi bulka geçince geri geldiler ve yenileri oluştu. bununla ilgili herşeyi okudum kremler filan geçirmiyor biliyorum excipial lipo die bişi vermişti doktor önlesin die ama benim istediğim farklı birşey arkadaşlar yani beni bu kırmızılıklar rahatsız ediyor aslen. enazından kırmızılığı seffaflığa geçirecek bişiler biliyormusunuz. buna ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Back
Yukarı