1 seneye yakındır kilo verme sürecindeyim ama artık bıktım. Süreçte kardio yapmadım, genellikle fullbody çalıştım (son zamanlarda split program yapıyorum) , beslenmemin dengeside çok orantılı, hatta proteini almam gerekenden fazla bile alıyorum, kalori açığım çok yüksek sayılmaz. Yani her şey tastamam ve tıkırında görünüyor ama sonuç gerçekten berbat...
Şimdi size rahatsız olduğum noktalardan bahsetmek istiyorum.
1. olarak belim hala çok kalın, 94 cm ve berbat gözüküyor
2. olarak karın üst bölgem çok ince, hatta göğüs kafeslerim gözüküyor ama alt bölgesi çok yumuşak (yağ mı deri mi sarktı bilmiyorum çok moral bozucu
3. İç bacaklarım hala yağlı ve yumuşak
Dün gece iyice gözü karartıp bcaa ve kafein takviyesi sipariş verdim, yağ yakımı sürecini hızlandırmak ve artık temiz şekilde bulk'a girmek istiyorum ama bu beli bacağı karın bölgesini kontürlemek artık gözüme imkansız gözükmeye başladı.
Vücudum hakkında ve yapmam gerekenler hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi size rahatsız olduğum noktalardan bahsetmek istiyorum.
1. olarak belim hala çok kalın, 94 cm ve berbat gözüküyor
2. olarak karın üst bölgem çok ince, hatta göğüs kafeslerim gözüküyor ama alt bölgesi çok yumuşak (yağ mı deri mi sarktı bilmiyorum çok moral bozucu
3. İç bacaklarım hala yağlı ve yumuşak
Dün gece iyice gözü karartıp bcaa ve kafein takviyesi sipariş verdim, yağ yakımı sürecini hızlandırmak ve artık temiz şekilde bulk'a girmek istiyorum ama bu beli bacağı karın bölgesini kontürlemek artık gözüme imkansız gözükmeye başladı.
Vücudum hakkında ve yapmam gerekenler hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi