Deri sarkması,yumuşaması

Hangisi

• Ameliyat

Votes: 2 50,0%
  • Zaman

Votes: 2 50,0%

• Total voters
    4
Selamlar
133 kilodan 90 kiloya düştüm
Ilk 33 kiloyu 3 ayda verdim diğer kiloları ise Spor yaparak neredeyse 1 yıl içerisinde verdim
Yani neredeyse 1.5 yıldır diyet ve spor yapıyorum hâla yağ oranım çok yüksek yavaş yavaş azalıyor %20 şu an
Fakat derimde aşırı yumuşama ve sarkma var ayaktayken pek sıkınti yok ama eğilince felan Göbek,göğüs sarkıyor
Acaba yağ oranımı sağlıklı seviyelere indirdiğim zaman düzelir mi bu sorun yoksa illa ameliyat olmam gerekir mi
Yaş 18
Ayrıca biceps triceps bölgelerinde ki deriyi tutup rahat rahat uzatabiliyorum aşırı uzuyor lastik adam gibi bir şey oldum ya :(

Selamlar
133 kilodan 90 kiloya düştüm
Ilk 33 kiloyu 3 ayda verdim diğer kiloları ise Spor yaparak neredeyse 1 yıl içerisinde verdim
Yani neredeyse 1.5 yıldır diyet ve spor yapıyorum hâla yağ oranım çok yüksek yavaş yavaş azalıyor %20 şu an
Fakat derimde aşırı yumuşama ve sarkma var ayaktayken pek sıkınti yok ama eğilince felan Göbek,göğüs sarkıyor
Acaba yağ oranımı sağlıklı seviyelere indirdiğim zaman düzelir mi bu sorun yoksa illa ameliyat olmam gerekir mi
Yaş 18
Ayrıca biceps triceps bölgelerinde ki deriyi tutup rahat rahat uzatabiliyorum aşırı uzuyor lastik adam gibi bir şey oldum ya :(
muhtemelen sağlıksız bir biçimde beslenerek sadece kardiyo yaparak 33 kilo verdiğinizi düşünüyorum. nasıl besleniyorsunuz? gün içerisinde yediklerinizi yazar mısınız?

muhtemelen sağlıksız bir biçimde beslenerek sadece kardiyo yaparak 33 kilo verdiğinizi düşünüyorum. nasıl besleniyorsunuz? gün içerisinde yediklerinizi yazar mısınız?
İlk verdiğim 33 kiloda hiç spor yapmadım lanet bir diyet olan karatay diyetini yapmıştım (Keşke yapmasaydım)
Şu an beslenmem şu şekilde

Sabah
2 Yumurta
5 kaşık yulaf

1.Ara öğün
1 Avucun yarısı kadar Yer fıstığı

Öğlen
100 gram lor peyniri
2 dilim çavdar
1 dilim kaşar peyniri

3.Ara öğün (Spor öncesi)
Yarım kase pişmiş yulaf
Yarım avuç yer fıstığı
1 adet elma,muz

Akşam
Et,Tavuk,Balık
Yanında lapa pilav yarım kase kadar
Ya da
Yeşil mercimek tarzı proteini yüksek baklagillerden tüketiyorum

Bunların yanı sıra
Balık yağı
Keten tohumu yağı kapsülleri alıyorum

Gunde 2ltden fazla su tüketiyorum

Ve 5x5 programını uyguluyorum sporda

İlk verdiğim 33 kiloda hiç spor yapmadım lanet bir diyet olan karatay diyetini yapmıştım (Keşke yapmasaydım)
Şu an beslenmem şu şekilde

Sabah
2 Yumurta
5 kaşık yulaf

1.Ara öğün
1 Avucun yarısı kadar Yer fıstığı

Öğlen
100 gram lor peyniri
2 dilim çavdar
1 dilim kaşar peyniri

3.Ara öğün (Spor öncesi)
Yarım kase pişmiş yulaf
Yarım avuç yer fıstığı
1 adet elma,muz

Akşam
Et,Tavuk,Balık
Yanında lapa pilav yarım kase kadar
Ya da
Yeşil mercimek tarzı proteini yüksek baklagillerden tüketiyorum

Bunların yanı sıra
Balık yağı
Keten tohumu yağı kapsülleri alıyorum

Gunde 2ltden fazla su tüketiyorum

Ve 5x5 programını uyguluyorum sporda
bu da sağlıklı bir beslenme planı değil. yeterli protein yok. bu arada resim atarsan ameliyat mı zaman mı gerekir cevaplayabiliriz belki.

Back
Yukarı