Dershane seçimi ?

hey gidi yıllar heyyy bi ara 160 la giriliyodu polislige hep bize denk geliyo bu puanlar :(

ben final dershanesine yazıldım bakalım ne olucak ekimde başlıyo hayırlısıyla :)

Sorma ya en çok da o koyuyo adama daha 2005 in baraj puanı bile 200, Ben elimi nereye atsam orası...... :D

ben 2. senemde üniyi kazandm çk rahat söliyebliormki disiplinin yksa dershane hç bir şey katmaz . şahsen bnm kafamı dagtmaktan başka işe yaramadı. yapman greken puan ygsde 260 kendi sınavında 120 sorudan 80 net( pmyo snwı çk kolay). önünde 8-9 ayın var hergün düzenli kafanı vererek 2 saat çalışırsan çk rahat pmyodasn die dşnüorum. ( torpilsizde girilebilir o vebale girme derim

ben 2. senemde üniyi kazandm çk rahat söliyebliormki disiplinin yksa dershane hç bir şey katmaz . şahsen bnm kafamı dagtmaktan başka işe yaramadı. yapman greken puan ygsde 260 kendi sınavında 120 sorudan 80 net( pmyo snwı çk kolay). önünde 8-9 ayın var hergün düzenli kafanı vererek 2 saat çalışırsan çk rahat pmyodasn die dşnüorum. ( torpilsizde girilebilir o vebale girme derim

valla kusura bakmada torpil yapsalar hayır yok yapmayın demem :) vebalmiş günahmış kimin umrunda ki bu devirde.. işin ucunda polis olmak var.

buğün fem dersanesine gittim,inanın müdürle görüşmeye fırsat bulamadım o kadar yoğun ya giren çıkanın haddi hesabı yok ekmek kuyruğu gibi.

Butik dershaneler daha faydalı bana göre, tabi ygs'yi falan bilemem ama sbs'de ilk yıl anafen'e gittim zorla 310 puan yaptım. Diğer seneler 410 ve 398 puan yaptım butik dershaneye giderek. Bire bir eğitim var en başında, işi ticarete dökmek yok, abi abla zımbırtısı yok. Keşke 6. sınıftan itibaren gitseydim bir butik dershaneye daha iyi bir liseye girebilirdim.
Ygs-Lys'ye çalışan biri içinde durumun pek farklı olacağını sanmıyorum.

Butik Dershane konusunda Bakırköy'de ki Donanım Dershanesini şiddetle tavsiye ederim. Gidip görmekte fayda var. Gerek öğretmen öğrenci ilişkileri, gerek ders çalışma imkanı olsun, gerçekten harikalar. 4-5 kişilik sınıflarda ve sınıf dışında da hocalarınd ilgisi üst düzey. Matematikten hiç anlayamayan insanların üstünde de inanılmaz etkilerine şahit oldum. Sitesini aşağıda belirttim, ziyaret edip detaylı bilgi edinebilirsin. Sitesi aşağıda, daha detaylı bilgiyi bulabilirsin. ( http://www.donanimdershanesi.com/ )

Back
Yukarı