ferodulger
Üye
Öncelikle Merhabalar
dedıgım gıbı derdım delırtıo benı sorunum goguslerım.. yağlı ve nefret edıorum aynı bır kız gıbı gobegım bıle daha kucuk 1.89boyundayım 89kiloyum 17yasındayım derdımı anlatayım ben gecen seneden berı sıkayetcıyım o zaman dıet yaptım ve hergun 30dk kosmusttum bır 10cm erıttım ondan sonra hıc ama hıc bırsey yapmadım taki yazın ortalarına dogru goguslerım gene buyumustu 3cm felan bende su topuna yazıldım iyi güzel hersey ama bır sorunum wardı okul okulum oldugu ıcın 6da kalkıp 5e kadar okuldayım sutopu ıdmanları 9baslayıp 11e kadar 2.antremanlar anca onlara gıdebılırdım ama evıme ters oldugu ıcın bıraktım su 1aydır arastırma ıcındeım goguslerı nasıl kucultme felan yememe her zaman dıkkat ettım ama tek sorunum yedım yedım oturdum o yuzden gene bu problemleyım yanı kısacası sız bana degınkı kardeşim sen amuda kalkarak koşcan yanı ne dersenız ne dersenız yapıcagım sadece şunu erıtelım ve kas olsun tek ıstedıgım su sızden yardımlarını beklıorum body salonu dersenız yazılırım evde yap dersenız yaparım dışarda koş dersenız koşarım herseye uyarım (forum kurallarına uymadıysam admınlerımden ozur dılerım)