Derya Ton Balığı

Yedigim en rezil ton baligi bu sanirim. Daha kotusunu yemedim.

Fiyatiyla da belli ediyor ancak hicbir ton, Dardanel'in yanina tat olarak yaklasamiyor. Fakat ucuz ton baliklari arasinda ise en iyisi acikca Diasa ton. Su sira 4,95 gibi bir fiyata sahip, yakininda Diasa olanlar kacirmasin bence.

Khephnes yağıyla mı yedin ? Eğer öyleyse gercekten mide bulandırıcı .yağını süzdükten sonra sorun olmuyo bence

Hayir elbette hicbir ton baligini yagiyla yemiyorum, aycicek yagi o malum :)

Dardanel yedin mi hic bilmiyorum ancak tatlar arasinda inanilmaz fark var ve Derya ton baligi cok ince parcali. Diasa'nin en azindan daha kalin, Dardanel kadar olmasa da.

Pinar'in da fiyati yuksek olmasina ragmen tadi cok rezildi mesela ve yine ince parcaliydi.

Dedigim gibi su an diasa'da 4,95'e 2 x 160 alabiliyoruz ve yine dedigim gibi ucuz tonlar arasinda bence acik ara en iyisi.

Hocam yağını iyice suyla falan süzüp arındıktan sonra fazla yağ olmaz dimi hani yağsız büyüme açısından, zaten yağı komple atıyoruz içindekini neredeyse 8,küsür yağdan kaça düşer sizce ?

ben bakaıyorum çok geç kalkmışım, kendime tavuk yapacak dermanım yok ; ogün tatil gibi geliyor bana biliyorum ki ogün derya balık günüm :)) 4 * 160 gr lık kutulardan tüketiyorum. Makarna üstü çok güzel gidiyor. güzelce süzdükten sonra makarna ile çok güzel gidiyor. Hemen hemen tüm ton balıklarını denedim, dardanel, light olanını dahi. f/p olarak derya önde. Tat olarak çok fark yok.

Yağ miktarına pek takılmıyorum. 4 kutu daki kalori zaten bariz ortada. Açığı karbo ile kapatıyorum hemde vücuda yağ girişi sağlamış oluyorum.

Bazı arkadaşlarımız 2 kutudan sonra elde titreme yapıyor demiş ama ben bazen 3 gün üst üste 4 er kutu yerim bir sıkıntı olmaz. Mutlaka ayda 2-3 kez balık günü yaparım.

demin bime girdim öyle ürünlere bakıyordum protein acısından uygun ne alabilirim diye. derya ton balığını gördüm ve fiyatı görünce yapıştım eve geldim açtım 1 tanesini yedim.. sonrada foruma girip sizin değerli yorumlarınıza bakayım dedim.. ve konuyu gördüm.. yorumlarda içimi rahatlattı artık bimden cıkmam :D

Ben 6-7 aydır her antremandan snra yiyorum hafta da 5-6 gün antremanım var bugun merak edip baktım forum da el de titreme yaptğı öğrendim ben de son 2 aydır var bu nedenini anlıyamamıştım ama görüyrum ki ton balığından kaynaklanıyomuş elimi boşta tutunca bariz bir şekil de titriyo çok abartılı olmasa da etrafım da ki insanların da zaman zaman dikkatini çekiyo bugunden itibaren bırakıyorum ton balığını kullanan arkadaşlar dikkat etsin.

Arkadaşlar definasyon dönemindeyim ve çok çabuk kilo alan bir vücut yapısına sahibim?
Ara öğün olarak 160gr lık paketin birini tüketmek istiyorum. tabiki yağını komple süzdükten sonra?

sizce bana zararı olur mu? çünkü yağının oldukça fazla olduğu söyleniyor.

dardanel butun parca ton baligi satarken,derya kiyma seklinde satiyor. bir nevi artik. ama protein proteindir :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar Derya ton balığıda Dardanele aittir. Protein ve yağ oranları neredeyse bire bir yakındır ve fiyatı ise yarı yarıadır. Bimlerde bulunuyor kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tadı daha güzel geldi.

Arkadaşlar Derya ton balığıda Dardanele aittir. Protein ve yağ oranları neredeyse bire bir yakındır ve fiyatı ise yarı yarıadır. Bimlerde bulunuyor kesinlikle tavsiye ederim ayrıca tadı daha güzel geldi.

Tadının daha güzel olduğunua katılıyorum. Dardanel'e ait olduğu bilgisine nerden ulaştınız?

Back
Yukarı