• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Desperado - Yeni Resim

Yine ilerleme görüyorum kollar cok güzel, bide karin kaslar iyice ortaya ciksin süper olur.

omuzlar ve kollar evde yapılan calısmaya gore ıyı gelısmıs.yalnız benım sana tavsıyem foto cekılırken goguslerını sıkma.serbest bırakırsan daha guzel gogus kasları belırgınlesır.calısmaya devam.dogru yoldasın.yalnız soylemeden edemıycem bu fit vucuda bıraz karın kasları lazım derınlemesıne.oda olursa kım tutar senı...

Desparado kardes gördügün gibi herkes olumlu yazilar yazmis. Artik bu devreden sonra Steroid kelimesini unutursun :) Böyle devam etmeni isterim. Hacimlenmeyi kafaya takipda kendine komplekse sokmamalisin.

gögüs kafeslerin iyi sekillenmis. omuz ve kollar uyum sagliyor. görünüm gayet iyi. Egzersizlerinde trapez ve karin bölgesine biraz daha destek cikabilirsin.
Bu arada yaglanmayi önlemek icin kosu ve benzeri kondüsyon egzersizleri yapmani tavsiye ederim. Böyleve yaglanmayi engeller ve karin egzersizleriyle sixpack kaslarini cikarabilirsin.

Bu resimlerin hepsinin sansürsüzü var bende isteyen yollarım :D

Çok iyi gelişmişsin despo super.KOllar çok iyi fakat göğüs ve sırt resmini koysanda onları da görsek?

Kausal dedi:
Çok iyi gelişmişsin despo super.KOllar çok iyi fakat göğüs ve sırt resmini koysanda onları da görsek?

beni desperado ile karistirma :)

kollar çok ii olmuş ayrıca diğer bölgelerin nsl merak ettim bide resimlere sansür koyma bence kafa büyük gibi gözüküyor vede bedeni daha ufak gösteriyor. Başarılar daha iyi olacaksın çalışmaya devam

Valla eger bu vucut gerçekten ev ortamında hiç salona gidilmeden inşa edildiyse gerçekten çok güzel olmuş.

evdede vücut yapılabiliryaa tamam bir yere kadardır olabilir ama yapılabilir neden bu kadar kalıplaşımış herkesin kafasında evde yapılmaz diye anlamadım gitti yaaa hedef nedir baba kası zorlamak çalıştırmak değilmidir salonda kasa anestezimi yapıyon yok oradada ağırlık kaldırıyon evdede ağırlık kaldırıyorsun ikiside aynı şey bu arada baba senin resimlerde yüzüzü niye kapattın yoksa aranıyormusun :arrow: :arrow: ;)

xxdiablo dedi:
evdede vücut yapılabiliryaa tamam bir yere kadardır olabilir ama yapılabilir neden bu kadar kalıplaşımış herkesin kafasında evde yapılmaz diye anlamadım gitti yaaa hedef nedir baba kası zorlamak çalıştırmak değilmidir salonda kasa anestezimi yapıyon yok oradada ağırlık kaldırıyon evdede ağırlık kaldırıyorsun ikiside aynı şey bu arada baba senin resimlerde yüzüzü niye kapattın yoksa aranıyormusun :arrow: :arrow: ;)

yeterli ekipman olmadigindan evde gelisim daha zor olur.programini fazla degistiremezsin cünkü imkanlarin kisitlidir.ayrica salon kisiyi daha motive eder ;)

bende evde çalışıyorum motivasyon hususunda hiç bi sıkıntı çekmiyorum açıkçası,neticede bu işi yapmak istiyosan evdede olur salondada..tek fark belli bi yerden sonra imkanlar kıstlı hale gelmeye başlıyo,burda salon gerekli bir hal alıyo diye düşünüyorum.

Bende bir dönem evde çalıştım, barfiks çubuğu olmadığı için sırt günü bayağı bir zorlandım :?

Back
Yukarı