bench_O zararlımı bilemem ama faydalı olmadığı ve doğal yollar gibi olmadığı kesin
luciano, sana tek bir tavsiyem olucak, eğer hasta falan olursan ve doktor sana bir ilaç yazar ise kesinlikle içmemeni tavsiye ederim.Çünkü o ilaçlarda kimyasalın ağa babaları bulunuyor.İşin ilginci doktor kimliğinde olan biri nasıl olurda kimyasal bir sürecin mahsulünü bize sunar.Demek ki kimyasal olan şeylerde insanlara faydalı olabiliyormuş.Bundan yirmi sene önce olsaydı bu yazı gerçekten supplement denen şeye gerek olmuycaktı ama günümüz şartlarında dört bir yanımız kimyasal iken, ekmek, su, peynir, et, süt, tavuk bunların alayının genetiğiyle oynanmış iken amino asiti protein tozunu vücudumunuz bir düşmanı gibi lanse etmek pek adaletli görünmüyor bana.%70 olarak makale doğru diyorum. Çünkü doğal olmadan, dışarıdan alınan herşeyin yan etkisi vardır. Kısa dönemde olmasa da uzun dönemde yan etkisi olur. Tavuk eti ile aminoasiti kıyaslamak yanlıştır. Tavuk doğaldır, aminoasit ve protein tozu doğal değildir. Aminoasit ve protein tozları uzun süre dayanıklı olması için içine katkı maddesi konulmakta ve böylece kimyasal sıfatına dahil olmaktadır. Tavuk eti açıkta en fazla 1 gün durur ve sonra bozulur. Neden? çünkü doğal bir tüketim maddesidir. Haplar, amino asitler, protein tozları vs... gibi doğal olmayan ürünler katkılı ve kimyasal sınıfındadır.