öncelikle kilom ve yağ oranımla başlamak istiyorum. bundan 4 ay once salonumuza yenı başlayan amerikalı bi hoca nezaretınde tekrardan pora başadım seyahatler ve geçırdığım bir trafik kazası nedenıyle yaklaşık 8 ay spora ara vermek zorunda kaldım. hocam emekli bir amerkan deniz piyadesi.
başlarken aldığımız olçumde kılom 82 boyum 1.74 ve yağ oranım %29 idi.
dört ay sonunda kılom 69 a yağ oranım %15 e düştü boyumda herhanngi bi değişiklik olmadı tabi ki
bu arada 29 yaşındyım
programım şöyle
dumbel bench press 12 tekrar
lat pull down 12 tekrar
seated dumbell press 10 tekrar
standing dumbell curl 10 tekrar
press down 10 tekrar
leg press 10 tekrar
ayaklar askıda mekık 30 tekrar
10 dk cardio
bu hareketler hiç dinlenmeden peşpeşe yapılıyo ve cardio bittikten sonra 2 dakıka dinlenmenın ardından aynı hareketler tekrar yapılıp gene 10 dakıka cardio nun ardından ikinci dev sete geçiliyor
ikinci dev set se şöyle
dumbell flys 12 tekrar
close sholduer press 12 tekrar
pulley 1o tekrar
dumbell hammer curl 10 tekrar
açık leg press 10 tekrar
çakı 30 tekrar
10 dakıka cardio
bu hareketlede diğer sette olduğu gibi peşpeşe ve dinlenmeden yapılıyor
cardiodan sonra 2 dakika dinlenme ve aynı set tekrar
haftada dort gun bu programı uyguladım haftada iki günde salondaki stüdyoda cycle ve cardio kick box derslerine devam ettim
sonuçları yukarda belırtığım gibi oldu. kollarımdan 4 ayda 3 cm gibi de bi hacim aldım.
hocam şimdi tamamen hacim ağarlıklı bir program hazırlıyor yeni programı da burdan sizlerle paylaşmak isterim
umarım yazdıklarım birilerinin işine yarar
herkese saygılar ve iyi sporlardumbelllls
başlarken aldığımız olçumde kılom 82 boyum 1.74 ve yağ oranım %29 idi.
dört ay sonunda kılom 69 a yağ oranım %15 e düştü boyumda herhanngi bi değişiklik olmadı tabi ki

programım şöyle
dumbel bench press 12 tekrar
lat pull down 12 tekrar
seated dumbell press 10 tekrar
standing dumbell curl 10 tekrar
press down 10 tekrar
leg press 10 tekrar
ayaklar askıda mekık 30 tekrar
10 dk cardio
bu hareketler hiç dinlenmeden peşpeşe yapılıyo ve cardio bittikten sonra 2 dakıka dinlenmenın ardından aynı hareketler tekrar yapılıp gene 10 dakıka cardio nun ardından ikinci dev sete geçiliyor
ikinci dev set se şöyle
dumbell flys 12 tekrar
close sholduer press 12 tekrar
pulley 1o tekrar
dumbell hammer curl 10 tekrar
açık leg press 10 tekrar
çakı 30 tekrar
10 dakıka cardio
bu hareketlede diğer sette olduğu gibi peşpeşe ve dinlenmeden yapılıyor
cardiodan sonra 2 dakika dinlenme ve aynı set tekrar
haftada dort gun bu programı uyguladım haftada iki günde salondaki stüdyoda cycle ve cardio kick box derslerine devam ettim
sonuçları yukarda belırtığım gibi oldu. kollarımdan 4 ayda 3 cm gibi de bi hacim aldım.
hocam şimdi tamamen hacim ağarlıklı bir program hazırlıyor yeni programı da burdan sizlerle paylaşmak isterim
umarım yazdıklarım birilerinin işine yarar
herkese saygılar ve iyi sporlardumbelllls