Dexter Jackson 1992 - 2008

dexter gerçekten çok simetrik
çok azimli.

açıkçası motive edici bir video 2008'deki halini bildiğimiz.
(buarada arabasının arkasına "o şimdi Mr.Olympia "yazabilir)

ayrıca dikkatimi çekti 90lı yıllarda sanki posing sırasında pozlar arası geçişler çok daha yumuşak yapılıyor..geçişler sanki koreografik hareketler le yapılıyor..bu tarz benim hoşuma çok daha fazla gidiyor..

kalfları ve bacakları bence zayıf kalmış bu adamı zaten simetrisinden dolayı mr olympia yaptılar bu sene, demekki hakemler iri adamların mr olympia olmasından bıkmış olacak ki artık bu yarışmanın yıllardır emektarı olan dextera werelim dediler:) şahsi fikrime göre orda dexter dan daha çok hakeden en az 4 isim vardır die düşünüyorum, mr olympia olmayı...

kalfları ve bacakları bence zayıf kalmış bu adamı zaten simetrisinden dolayı mr olympia yaptılar bu sene, demekki hakemler iri adamların mr olympia olmasından bıkmış olacak ki artık bu yarışmanın yıllardır emektarı olan dextera werelim dediler:) şahsi fikrime göre orda dexter dan daha çok hakeden en az 4 isim vardır die düşünüyorum, mr olympia olmayı...

2008 mr olympia yarışmasındaki en iyi adam dexter jacksondu. ama fakat lakin victor martinez sakatlanmasaydı o olucaktı.

adam 92 den bu yana 16 senede bu kadar ilerlemiş bide bunun öncesi var yani enaz 20 senedir bu sporu yapıyor acaba biz naturel olarak olarak 20 sene çalışsak bu adamın 92 deki vücudunu yapabilirmiyiz?

dexter cidden iyi yol katetmiş simetrisi süper karın kasları bence çok simetrik ve güsel (herkes beğenmese de) fakat benim için kesinlikle olympia olacak adam değildi..

eger bu adam olimpia oluyosa markusun kevin levronun hakkı yenmiş gibi geliyo bana birde 92 senesiyle 2006 senesinin markus karsılasıtrılması var asıl fark orda bide onu ekleyebilirseniz süper olur

dexter jackson, belki de en farklı ve en estetik sırta sahip pro builder, bence..omuzları biraz düşük gibi geliyor bazen, ama yine de omuz başlarının çok izole ve kütleli olması bunu kapatmaya yetiyor...kolları da, özellikle biceps-triceps uyumu, Kevin Levrone'yi andırmıyor değil..göğüslerine biraz daha kütle katabilir, birde quadricepsleri yarışma zamanında cok daha define olabilir..pelvesleri gayet iyi..hamstringsler, de iyi, ama Dexter komple bacak ve göğüs olarak daha iyi olabilir..herşeye ragmen cok estetik ve kilosunu harika taşıyan bir profesyonel...

2009 a girerken, Dexter Jackson offseason fotografı buldum bir yerde..eşiyle birkaç resmi de var...çok uyumlu duruyorlar..Dennis Wolf ' un eşi gibi yaşlı gözükmüyor:)..

5jv91uyqw43p51w60g7.jpg

847w0caobfycxoacfbmu.jpg

Ben de vandeta2006 gibi dexter'in calf'lerinin zayıf olduğunu düşünüyorum.Ayrıca yarışmacılar arasında mr.olympia'yı hak eden tek kişi Dexter'dir.Fakat V.Martinez yarışsaydı ne olurdu siz tahmin edin ?

Back
Yukarı