Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Blitz dedi:Sırtın şahane görünüyor. İkinci pozunda ise kollarını fazla açtığından kollar biraz ince durmuş. Karnında sanırım baklavalar aslında görünüyor ama ışığın ve pozun kurbanı olmuş o fotoda? Belinin inceliği çok iyi olmuş. Zahmet olmazsa, kaçtan kaça indin, yağ oranın, kolların inceldi mi vs. gibi bilgileri de paylaşırsan iyi olur. %100 define olduğun zaman dört dörtlük olacaksın. Başarılar.
dexterrr dedi:Blitz dedi:Sırtın şahane görünüyor. İkinci pozunda ise kollarını fazla açtığından kollar biraz ince durmuş. Karnında sanırım baklavalar aslında görünüyor ama ışığın ve pozun kurbanı olmuş o fotoda? Belinin inceliği çok iyi olmuş. Zahmet olmazsa, kaçtan kaça indin, yağ oranın, kolların inceldi mi vs. gibi bilgileri de paylaşırsan iyi olur. %100 define olduğun zaman dört dörtlük olacaksın. Başarılar.
evet mide pozun ve ışığın kurbanı oldu76 kg bulk idim diyete 72 kg da basladim su an 68 kiloyum. Yag oranını bilmiyorum. Kollar 1 cm inceldi 39 dan 38 e indi ama creatine e ara verdim onunda etkisi vardır..