dexterrr bicep video

izledim videoyu, sanirim yukseklikte sorun var, define oldugun zaman cok daha iyi duracak.
Blitz'in dedigi dogru, kisa kolda, 41 cm. kol daha dolu durur diye dusunuyor insan, ama olcuden ziyade, demek definisyona ve bicepste sivriltmeye önem vermen lazim, ama zaten definisyona gireceksin, eminim definisyon sonucunda, cok daha büyük görünecek kolların, definisyon cok seyi degisitiriyor, goruntu acisindan, kendimden biliyorum.
Bu arada, omuzladin sağlam duruyor cidden, tebrikler.

Evet karasan hocam haklısın. Biraz sivrilmesi gerekiyor define ile bicepslerin ve dumbell çalışması gerek arkadaşın...

ya bu rapidshare adamı katil eder bütün dosyalar files are not found dior ya mümkünse videolarınızı youtube koyun

bende de aynı sorun var arkadaşlar. bende bu rapidshare dosyaları açılmıyo o yüzden de izleyemiyorum. youtube atarsanız sevinirim. teşekkürler.....

Son video:
[youtube]LPNe2jjg8I8[/youtube]

heyt kardeşim yakışır kaslar, lisede beraber başladığımızda senden iyiydim ama bir başladın pir başladın solladın beni ve şimdi tekrar yetişmemin imkanı yok gibi duruyo ben anca kardio yaparım :)
kısacası azmin zaferi, geleceğin potansiyel dexter'ı karşınızda..

hakan ozledim kosuyolu gym de calısmayı ve lise gunlerini keske yine beraber calısabilsek.. bu arada seni en son tartıda gordugumde 110 kg idin :D su an durum nasıl?

vücut güzelde daha kapsamlı bi şekilde vücudu göstere bi video olsa daha iyi olur tebrikler güzel vücut yapmışın başarılar dilerim

vücut güzelde daha kapsamlı bi şekilde vücudu göstere bi video olsa daha iyi olur tebrikler güzel vücut yapmışın başarılar dilerim

simdi saglam bi off-season dayım bench_O yeni videom daha kapsamlı olacak.. *kış sonu ve yaz ortası yeni videolarımı ekliyecegim.. herkese iyi calismalar.. thums:

Back
Yukarı