diş ağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kosi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kosi

Üye
öncelikle hepinize merhaba benim sağ arka dişim kırılmış ama çok büyük bir kırık değil yaklaşık kurşun kalem ucu kadar bir değil var ve acayip derecede ağrıyor ağrı çenemden sağ göğüsüme kadar iniyor ve ağrı kesici içmediğim zaman sağ kolumu çok aktif kullanamıyorum en yakın zamanda doktora gidicem fakat zamanım yok ağrılarım dinsin diye ağrı kesici içiyorum fakat etkisi 3-4 saat oluyor günde 2-3 tane ağrı kesici içmem gerekiyor çok fazla ilaçta içmek itemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dişleri ertelersen, dolgu ile kurtulacak diş kanal olur, Kanal Tedavisi ile kurtulacak diş ise kurtarılamayabilir.
Erteleme.

Ama kendi başıma zamanında geldiği için şu tavsiyede bulabilirim. Diş hekimine gidene kadar ağrı kesicileri,kafeinle al. Türk Kahvesi ile al örneğin. Kahve, ağrı kesicilerin etkisini %40 kadar artırıyor. Aynı zamanda antremanda katkı sağlar kahve.

Zaman kaybetme diş erteledikçe sorunun çözümü de maliyetide senin için sıkıntı olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dişleri ertelersen, dolgu ile kurtulacak diş kanal olur, Kanal Tedavisi ile kurtulacak diş ise kurtarılamayabilir.
Erteleme.

Ama kendi başıma zamanında geldiği için şu tavsiyede bulabilirim. Diş hekimine gidene kadar ağrı kesicileri,kafeinle al. Türk Kahvesi ile al örneğin. Kahve, ağrı kesicilerin etkisini %40 kadar artırıyor. Aynı zamanda antremanda katkı sağlar kahve.
teşekkürler deneyeceğim[DOUBLEPOST=1529234262][/DOUBLEPOST]
Zaman kaybetme diş erteledikçe sorunun çözümü de maliyetide senin için sıkıntı olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
en yakın zaman da hideceğim fakat çok kötü döneme denk geldi bayram a bir yerlere gidiyoruz sürekli ve bütün bayramımı mahfetti yinede teşekkürler en kötü bayramımız böyle olsun

Back
Yukarı