Diş Telleri

Diş telli badici varmı diye sormuş arkadaş :) Herhalde kaslı bir vucutta diş teli nasıl durur onu öğrenmek istiyor. Kendisinde diş teli var ve Vucut yapacak arkadaş anlaşılan heheh
Bende tel yok.

tel kullananlar abartiyor bence o kadar da kotu gorunmuyor,
rapciler sagolsun lil jon fln alistirdilar bize tel olayini :)

Lil_Jon.jpg

ben 7 sene taktım 2 sene once cıkardım hicte mutlu degildim tel takarken.. cunku insanın psikolojisini bozuyor bence.. takılacaksa dişin iç tarafından takılanlar veya şeffaf plastik gibi olanlar seçilebilir..

Bana çocukken takılması gerekiyormuş ama takılmamış.Bu yüzden dişler yamuk yumuk çıktı.Anneme sordum 'niye taktırmadınız' diye.'E çok ağladın' dedi.Ben de 'Allahtan aşılarımı yaptırmışsınız ağlamama rağmen' dedim. :D

Biraz yanlış bir başlık olmuş sanki. Deli Dişleri Telli ne demek? Hiç kimse keyfinden dişlerine tel taktırmaz herhalde. Buda bir sağlık-görüntü sorunudur. Dişlerin gelişiminin yamuk yumuk olmaması için, bu sorunu yaşayan insanların damaklarına tel takılıyor. Bunun delilikle uzaktan yakından alakası yok, gayet normal bir durum.

Biraz yanlış bir başlık olmuş sanki. Deli Dişleri Telli ne demek? Hiç kimse keyfinden dişlerine tel taktırmaz herhalde. Buda bir sağlık-görüntü sorunudur. Dişlerin gelişiminin yamuk yumuk olmaması için, bu sorunu yaşayan insanların damaklarına tel takılıyor. Bunun delilikle uzaktan yakından alakası yok, gayet normal bir durum.
Haklı bir noktaya değinmişsiniz, gözden kaçmış.
Başlığı uygun hale getiriyorum.

bende böyle olacam ağzım zonguldak kömür madeni gibi köpek dişlerim var vampir gibiyim gülünce o yüzden heryerde gülemiyorum çok çirkin bi durum bundan kurtulmak istiyorum :D

ya bence body ile acayip alakalı bir konu çünkü tek kullanan insanlar elmayı bile kesip yiyor ısırmak yok her besin yenemiyor temizlemesi zor öle bodycilerin her yediği çok faydalı ama telli insanlar bodyden zorlnabilir helede ek besin kullanmıyorsa

Yok benim için pek bir sorun yaratmadı. Sonuçta elmayı tüm değil de , parçalara ayırıp yemen diş tellerinde baskı yaratmayacak.

body ile alakası olması gerekmiyo bence kişisel bakım bölümüne açmış arkadaş konuyu ztn. nie body ile bi alaka aradınız anlamadım

:D benimde üst çenemde tel var öyle psikoloji filan bozmuyor hoşuma bile gidiyor yani insandan insana değişir ve ben bu tellerle dişlik takıp wushu sanda bile yapıyorum . Diğer sportif aktivitelerimde sok. basketbolu (streetball biraz sert salona göre) ve salonda kardiyo çalışıyorum yani hiç alakası yok telle sporun. ayrıca sportif beslenmeyide olumsuz etkilemiyor ısırmayı biraz zorlaştırıyor ama medeniyet beraberinde bıçak ve çatal opsiyonunu sunmuş ve kullanıyosun :D taktırmadan önce birkaç tezcanlı (tabiri caizse nanemolla) arkadaşla konuşmuştum çok acıyo yemek yiymiyosun şöyle zırlatıyo böyle süründürüyor demişti taktırdım hiç alakası yok biraz sızlatıyor sadece oda geçiyor:D velasıl kelam kafana takma hele vg gibi ağzına darbe alma olasılığı olmayan bir sporu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz

3 yıla yakın taktım ve 2-3 yıl önce çıkardım. Özgüveni kötü etkiliyor, ama dişi telli bir kız gördüğünüzde hemen aşık oluveriyorsunuz :D Sonra fantezi kurmaya başlıyosun acaba öpüşürsek teller birbirine geçer de takılıp kalır mıyız diye... :D

3 yıla yakın taktım ve 2-3 yıl önce çıkardım. Özgüveni kötü etkiliyor, ama dişi telli bir kız gördüğünüzde hemen aşık oluveriyorsunuz :D Sonra fantezi kurmaya başlıyosun acaba öpüşürsek teller birbirine geçer de takılıp kalır mıyız diye... :D

Hehe boyle bır reklam vardı yabancı cok ıyı hatırlıyorum..Bir dis telı fırmasının reklamıydı..Oglan ve kız dandık marka kullanıyordu ve kacınılmaz son!!Teller cıkıp bırbırıne dolanıyordu..:DDaha sonra ikiside o saglam markadan taktırıp rahat rahat.....:D

Back
Yukarı