Kullan veya kullanma demem herkesin kendi tercihi ama böyle takviyelere bulaşacaksan önce güzel bir spor geçmişinin güzel bir altyapının olması lazım. 5 aylık bir geçmişle ne yapıyorsun? Bi 4 5 yıl geliştir kendini 4 5 yıldan sonra gelişmen durduğunda daha fazlasını istersen istediğin takviyeyi güzel bir danışman ve doktor kontrolünde kullan.Birisiyle konuştum yaklaşık iki ürünü bana 200 lerde bir fiyata verebilceğini öğrendim daha 5 aylık bir vucudum var
1.78 boy kilo 63 yaş 20
sizce nasıl olur ?
4-5 yıla hulk olruum amacım öküz gibi şişmek değil bu arada sağlam sixpackli fit olmak fazlasını istemiyorum o kadar vaktimde olmıacak iş hayatına başlıyacağımKullan veya kullanma demem herkesin kendi tercihi ama böyle takviyelere bulaşacaksan önce güzel bir spor geçmişinin güzel bir altyapının olması lazım. 5 aylık bir geçmişle ne yapıyorsun? Bi 4 5 yıl geliştir kendini 4 5 yıldan sonra gelişmen durduğunda daha fazlasını istersen istediğin takviyeyi güzel bir danışman ve doktor kontrolünde kullan.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 5 yıla takviyesiz hulk olacağına inanıyorsan bence güzel araştırmalara ihtiyacın var kardeşim4-5 yıla hulk olruum amacım öküz gibi şişmek değil bu arada sağlam sixpackli fit olmak fazlasını istemiyorum o kadar vaktimde olmıacak iş hayatına başlıyacağım
210 tl feln makül fiyatmı