Selam Olsun. . .
Öncelikle herkese merhab 23 yaşındayım ve yanlız yaşıyorum 4-5 sene öncesine kadar zayıf ve güzel bir vücudum vardı ama hazır besinler,bilgisayar başında sabahlamalar sonucunda şu anda 93 kiloyum ve 1.78 boyundayım yaklaşık 15 kilo fazlalığım var.Bir diet programı hazırladım kendime ve onu uyguluyorum ailemde yurtdışından döndü annemin tuzsuz ve yağsız yapacağı sebze yemeklerine de güveniyorum ayrıyetten yarında spora başlıycam.Size sorularım olacak; düzenli ve sağlıklı kilo vermek için şunları uyguluyorum
sabah
2 adet domatez
1-2 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar beyaz yağlı peynir
bir adet biber ve salatalık
öğlen
1 adet elma yada portakal
1 kase yoğurt
bazende ekmeksiz çorba
aralarda
yarım paket form bisküvi
meyva yada domatez
Gün içinde 8 bardak su
20-25 adet leblebi
akşam
6-8 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt , yeşillik
1-2 dilim kepek ekmeği
Bu şekildeki bir diet programı yeterli kiloya düşmemi sağlarmı?
1.78 boy 93 kilodan hangi kiloya inince vücud geliştirme egzersizlerine başlamalıyım?
Sizin uygulayıpta başarılı olduğunuz kilo verme yöntemlerinden tavsiyeleriniz nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. . .
Öncelikle herkese merhab 23 yaşındayım ve yanlız yaşıyorum 4-5 sene öncesine kadar zayıf ve güzel bir vücudum vardı ama hazır besinler,bilgisayar başında sabahlamalar sonucunda şu anda 93 kiloyum ve 1.78 boyundayım yaklaşık 15 kilo fazlalığım var.Bir diet programı hazırladım kendime ve onu uyguluyorum ailemde yurtdışından döndü annemin tuzsuz ve yağsız yapacağı sebze yemeklerine de güveniyorum ayrıyetten yarında spora başlıycam.Size sorularım olacak; düzenli ve sağlıklı kilo vermek için şunları uyguluyorum
sabah
2 adet domatez
1-2 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar beyaz yağlı peynir
bir adet biber ve salatalık
öğlen
1 adet elma yada portakal
1 kase yoğurt
bazende ekmeksiz çorba
aralarda
yarım paket form bisküvi
meyva yada domatez
Gün içinde 8 bardak su
20-25 adet leblebi
akşam
6-8 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt , yeşillik
1-2 dilim kepek ekmeği
Bu şekildeki bir diet programı yeterli kiloya düşmemi sağlarmı?
1.78 boy 93 kilodan hangi kiloya inince vücud geliştirme egzersizlerine başlamalıyım?
Sizin uygulayıpta başarılı olduğunuz kilo verme yöntemlerinden tavsiyeleriniz nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. . .