Dinlenme Günlerinde Calisthenics?

Pek calishthenics diyemem yaptığım şeye de, dinlenme günlerinde canım aşırı sıkılıyor ve parka gidiyorum demirlerde falan dönüyorum ve kafa dinliyorum çok sakin bir ortam ve bu hoşuma gidiyor. Dinlenme günlerinde bu tarz dönme, baş aşağı durma falan hareketlerini yapsam kaslarım yeterli dinlenebilir mi?
Antrenman yapmıyorum tabiki de şınav falan da çekmiyorum sadece dönüyorum ve baya da hoşuma gidiyor zaman geçiriyorum arkadaşlarla.
Haftada 5 kez spor salonuna gidip ağırlık çalışıyorum.

Pek calishthenics diyemem yaptığım şeye de, dinlenme günlerinde canım aşırı sıkılıyor ve parka gidiyorum demirlerde falan dönüyorum ve kafa dinliyorum çok sakin bir ortam ve bu hoşuma gidiyor. Dinlenme günlerinde bu tarz dönme, baş aşağı durma falan hareketlerini yapsam kaslarım yeterli dinlenebilir mi?
Antrenman yapmıyorum tabiki de şınav falan da çekmiyorum sadece dönüyorum ve baya da hoşuma gidiyor zaman geçiriyorum arkadaşlarla.
Haftada 5 kez spor salonuna gidip ağırlık çalışıyorum.
Haftada 5 kez ağırlık çalışıyorsunuz kalan zamanlarda da tüm vücut ağırlığınız ile çalışmak istiyorsunuz. Kulağa hiç de mantıklı bir fikir gibi gelmiyor, canınızın sıkıldığı zamanda yemek yemenizi tavsiye ederim çünkü diğer türlü kaslarınız kendilerine yeteri kadar besin çekemeyecek.

Back
Yukarı