Arka kol efsane kardeşim , vücudun çok iyi , tebrik ederim inşAllah böyle devam edersin![]()
aç şu antreman gunluğunu artık kardeş böyle dagınık oluyor hepsini topla biryere motivasyon olur izleyene![]()
adı antreman gunluğu olur çokda önemli değilki maksimumlarını falan paylaşırsın ben o açıdan düşünmüştüm.tabii yinede karar senin fikir benimkisi sadece.Teşekkür ederim, ben zaten gidebildiğim yere kadar gitmeyi düşünüyorum bu sporda.
Şimdi şöyle bir durum var ben zaten hep aynı antrenmanları yapıyorum, mesela şu an 3 güne ayırıyorum vücudumu ona göre çalışıyorum.
Şimdi ben günlük açsam o günlüğü 3 gün devam ettirebilirim ancak, en fazla sırt göğüs bacak omuz antrenmanlarımı falan paylaşırım o kadar, sonra hep aynı antrenmanları çekmek istemiyorum.![]()
bench kaça çıktı kaç tekrar mevres
115 kg basmışsınBir ara 100 KG ile zar zor 6 Tekrar çıkarmıştım, ama şu anda artmıyor çünkü diyetteyim, kısa süreli bir diyet yapacağım ve yağ yakmayı planlıyorum, gücümü de tam olarak korumayı düşünüyorum.
115 kg basmışsın1 tekrar daha çıksaydı 120 kg basmış olacaktın
![]()
kollar gerçekten güçlü seni iyi taşıyo. ben zorlanıyorum dipste tebrik ederim![]()
Lat puldowni bende 55 le 8 tekrar yapiyorum barfixtede 9 - 10 tekrar cikiyo kilom 82.. sen kac kg sino sorun bende de var benim kollar zaten çok güçlü değil dips zor çıkıyo barfix 2 tekrar anca çıkıyor lat pulldown ı yükseltmeye çalışıyorum bende 40 kg yaparken 55 kgye kadar çıktı sanırım bir 70 80 kgye ulaşınca anca barfix gücüne gelir
Güzel bir video olmuş , fizik ve karakter olarak beğendiğim arkadaşlardansın ,aklıma gelince sormak istedim hareketleri hızlı-yavaş yapma konusunda görüşün nedir
Tam bu şekilde dips yaptığım da arka koldan çok gögsümü hissediyorum.Öylesine aklıma esti çekeyim dedim, arada böyle antreman videoları falan yükleyebilirim.