Dirsek ve Biceps Ağrısı

kaanmert

Üye
Özellikle biceps bölgesinin biraz önü ve dirsek kısmında ağrı var dün biraz antremanı abarttım galiba biraz ara vermenin zararıda oldu :)

Özetle kolumu düz bir biçimde durmuyor biraz v biçimde duruyor düzeltmeye çalışsamda ağrıyor yaşayanınız varmı ilk defa böyle birşey geldi başıma :)

Aynı şu biçimde kolum;

biceps-anatomy.gif

Teşekkürler :))

Not:Kolumu sardım ve kas gevşetici kullandım..

Son düzenleme:
uzun aradan sonra tekrar başladığımda banada olmuştu aynısı tutulmuş gibi dümdüz yapamıyordum kolumu kas donması gibi bişey dediler krem falan 1 haftada geçti :) acil şifalar dilerim :)

Bir problem yok bu ağrıyı yakalamak için ağır çalışıyoruz zaten. Gelişmesinin göstergesi biceps teki ağrı.

Dirsek ağrın ise benimde çok başıma geldi. Sebebi şu press hareketlerinde eklemleri kilitleme örn: bench press te barı tam kaldırma çok az kırık kalsın ki yük ekleme binmesin böylelikle kaslar hep gerilimli kalır.

Bir problem yok bu ağrıyı yakalamak için ağır çalışıyoruz zaten. Gelişmesinin göstergesi biceps teki ağrı.

Dirsek ağrın ise benimde çok başıma geldi. Sebebi şu press hareketlerinde eklemleri kilitleme örn: bench press te barı tam kaldırma çok az kırık kalsın ki yük ekleme binmesin böylelikle kaslar hep gerilimli kalır.

Dediklerine katılıyorum fakat bu biceps ağrısı gerçekten alıştığım ağrıdan ötesi bir şey klasik biceps ağrısı değil,ben gelişmeden öte ara vermemin verdiği sıkıntının doğurduğunu düşünüyorum ..

Gelişmenin verdiği biceps ağrısını biliyorum ki bunun olması imkansız çünkü 3 aya yakın bıraktım bunun verdiği sıkıntı ve birden girdiğim ağırlıklar.. :))

Dirsek ağrısını açıklayınca evet yaşadığım yerin en iyi spor salonu dün açıldı her şey olimpik düzendi alışkın olmadığım için ayda yılda 1 bulduğum düzenler vardı :)

Teşekkür ediyorum :)

ysn

kesinlikle dediğin gibi ara verme olayı var:) evde kas gevşeltici ve spreyle bakalım 1 haftaya geçer umarım teşekkür ediyorum ..

hareket ettiremiyorum kollarımı 5 derece anca hareket edebiliyor bu biceps tendon yırtılması belirtileri çok benziyor yaşadıklarıma artık 3 gündür şu ağrıyı çekmekten bıktım yarın sabah hastaneye gitmeyi düşünüyorum :/

Son düzenleme:
Özellikle biceps bölgesinin biraz önü ve dirsek kısmında ağrı var dün biraz antremanı abarttım galiba biraz ara vermenin zararıda oldu :)

Özetle kolumu düz bir biçimde durmuyor biraz v biçimde duruyor düzeltmeye çalışsamda ağrıyor yaşayanınız varmı ilk defa böyle birşey geldi başıma :)

Aynı şu biçimde kolum;

biceps-anatomy.gif

Teşekkürler :))

Not:Kolumu sardım ve kas gevşetici kullandım.
hareket ettiremiyorum kollarımı 5 derece anca hareket edebiliyor bu biceps tendon yırtılması belirtileri çok benziyor yaşadıklarıma artık 3 gündür şu ağrıyı çekmekten bıktım yarın sabah hastaneye gitmeyi düşünüyorum :/
abi bende
[DOUBLEPOST=1420356334][/DOUBLEPOST]abi benimde su anda ayni seninki gibi ben 1 ay ara vermistim dun biceps curl barda calistim ve bu sorunla karsilastim kolumu acamiyorum kisitliyor acmami senin ki gectimi die sorucaktim tesekkurler

Back
Yukarı