Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar uzun zamandır kum torbası yumrukladığım zaman ve bilek güreşi yaptığım zaman dirseğimde garip bir ağrı hissediyorum ve kolay kolayda geçmiyor bunun sebebi ne olabilir ? sadece sağ kolumda oluyor.
Şuan o ağrıyı çekiyorum arka kol calışırken oldu bende. 2 gun dinlenince geçiyor ama kesin çözümü sordum hocaya 1 kutu glukozamin bitirmemi söyledi.ve bu glukozamin denen şey etkisini kullandıktan 1.5 2 ay sonra gosteriyormus zaten onun için başlamak gerek biran önce ve omega 3 de kullanıcam artık eklemlere kas yapımına bir sürü faydası var.
glukozamin eklem sağlığı açısından oldukça faydalı. jointace 30 luk tabletlerden 2 kutu kullanılabilir. ama önce doktora görünseniz iyi olur. tendinit, bursit vb birşey de olabilir. bu durumda antienflamatuar kullanmanız gerekir.