InvokerInvoo
Üye
herkese merhaba, daha önceden 5 aylık bir spor geçmişi olan birisiyim ve belli nedenlerle bırakmak zorunda kaldım. geçtiğimiz hafta kalıcı olarak geri başlama kararı aldım, ama bıraktıktan sonra ki süreçte kendimi çok saldım. gecenin bir yarısı yemek yemeler falan derken aşırı derece de düzensiz beslenme sonucu, 75 kilo oldum. malumunuz karın, bel ve göğüs bölgem aşırı derece de yağlandı ve diyabet belirtileri baş göstermeye başladı. aşırı derecede susuma, gözler de bulanık görme, aşırı acıkmalar da el ve ayak uyuşması falan derken doktora gitme kararı aldım. yapılan açlık testleri sonucu, değerlerimin normal çıktığını söyledi doktor ama gizli bir şeker belirtisinin de olabileceğini söyledi. tam bir tanı konması için şeker yüklemesi yapılacak, ama şuanlık vakit sorunu yüzünden yaptıramadım.
bu rahatsızlıktan dolayı insülin direncim yerlerdeyken yağ yakımı konusunda ciddi problemlerim var, o yüzden l-carnitine kullanmak istiyorum. fakat bana herhangi bir sorun yaratır mı acaba ?
bu rahatsızlıktan dolayı insülin direncim yerlerdeyken yağ yakımı konusunda ciddi problemlerim var, o yüzden l-carnitine kullanmak istiyorum. fakat bana herhangi bir sorun yaratır mı acaba ?