Rica ederim, ben de bu forumdan ve diğer sitelerden aylardır okuyup, bazılarını deneyip, edindiğim bilgileri diğer arkadaşlarla paylaşıyorum. Keşke beni de biri hırslandırsa da şu zayıflama ve antreman programımı oturtabilsem :lol: ama bu aralar hem dikkatim başka yerlerde hem de beslenmemi ve uyku düzenimi adapte etmekte zorlanıyorum.
Bol bol su içilmesi gerektiğini hatırlatmayı unutmuşum ayrıca. Yanlış beslenme ve yeterli su tüketilmemesinin sonuçlarını geçtiğimiz günlerde malesef bir arkadaşta gördük. Bol su hem metabolizmanızı hızlandırır, hem de yanlış birşey yapıyorsanız ve böbreklerde biriken maddeler varsa bunları temizler ve atar. O yüzden su olayını atlamayın. thums:
Öncelikle Merhaba,
Azmindan ve Hırsından Dolayı Seni Tebrik Ediyorum İnşallah İstedigin Fit Bir Vücudu Elde Edersın Ki Muhtemelen Daha İyisini Yapıcaksın.
Konu İçerisinde Epey Bilgili Arkadaşlar Oldugu Icın Sormak Istıyorm.
-Bende 1.80 / 85 kiloym sadece Gobek Var Bıraz ve Bunu Yok Etmek Istıyorm Sızın Bu Bahsettiğiniz Cardio Koşu, Bisiklet mı ?
Ben Diyetle Bırlıkte Haftanın 2 Günü Yüzsem Amacıma Ulasabılırmıyım ?
Yani Asıl Sorum Şu Ki Arkadasın Konusunu Carpıtmadan Saptırmadan Koşu, Bisiklet mi Yoksa Bütün Kasları Çalıştıran Yüzmek mi Daha Yararlı Olur ?
Teşekkürler.
Önemli Olan Kafada Bitirmek Sende Onu Başarabilmişin ve Sonucunuda Alıcaksın.
Bende Herşey Tamamda Uyku Duzenım Yok Yemek Desen Oyle Alkol Cok Var Gobek Icın Olmazsa Olmaz Denılıyo Fakat Bılmıyorm Bakalm Yapabılırsem Olucak.Diyetide Elımden Geldıgı Kadar Senı Takıp Ederek Senden Kopya Cekicem
Allah Yardımcın Olsun İnsallah İstediğini Elde Edersin .
İyi Çalışmalar Başarılar.
Teşekkür Ederim.
Arkadaşlar bu diyet sayesinde ağır ağır,ufak da olsa değişimlerle yol katediyorum.
Aklımda bir soru var.Evimde buharlı pişirici mevcut.Günde 3/4 su bardağı beyaz pirinç diyete eklesem antremandan 2 saat öncesi falan için,bir yağlanmaya yada ters etkiye sebebiyet verir mi?
(Haşlanmış,yağsız,tuzsuz)