Diyet ve 5 haftalık değişim (Resimli) (Tavsiyeleri Bekliyorum)

Merhaba arkadaşlar bi dönem göbek ve yağlanma şikayetine çok fazla kafayı taktım ve çok yanlış kararlar alıp siteroid kullanımını bile düşündüm bu forumdaki bir kaç güzel insan yanlışımın farkına varmamı sağladı. Şuanda hiç bir gıda takviyesi vs kullanmıyorum 5 haftalık bir diyet programı hazırladım ve sonuç'u paylaşmak istedim.

Kısaca Beslenme Programı

Kahvaltı
100 gram Lorpeyniri
7 Haşlanmış yumurta (Beyazı)
200 gr yoğur + 150 gr yulaf ezmesi

Ara Öğün
Çay ve ya Limon + Soda (pek :) vakit olmuyo işten dolayı)

Öğlen yemeği

Mevsimsel meyve 250 - 350 gr (Muz çilek kaysı kiraz)
Şekersiz Türk Kahvessi

Ara Öğün
200 gr yoğur + 150 gr yulaf ezmesi
8 - 10 Haşlanmış yumurta (Beyazı)

Akşam yemeği

600 gr tavuk göğüs sote (Tuzsuz ve Yağsız)
1 Diş sarmısak (hap gibi yutuyorum)
Günlük ekmek ihtiyacını 4 5 dilim çavdar ve ya tam buğdaydan karşılıyorum.

Yulafın içeriğine günde bi kere bir tatlı kaşığı keten tohumu ve bir çay kaşığı çörek oto ekliyorum
Kısacası YAĞ YOK! TUZ YOK! ŞEKER YOK! (Doğal besinlerden karşılamaya çalışıyorum bunları)
Boy 181
5 Hafta Önce Kilo 74,5
Şuan ki Kilo 70

Spora Başlamadan Önce
72incia5425084.jpg

3 Hafta ilk Resim
8255incis180586.jpg

5 Hafta Şimdiki Durum

7435incih8268604.jpg

Son düzenleme:
5 hafta da çok bi değişim beklememelisiniz. Benim tavsiyem protein alımınızı gün içerisine yaymanız olacaktır. Yani; akşam 600 gr bi anda değil de 3e bölerek 2ser saat arayla yemeniz olacaktır. Loru da sabahtan ziyade gece yatarken tüketmeniz.
Neden gece yatarken hocam ? Gece büyüme hormonu salgılıyor vucut bildiğim kadarı ile ve besin tüketimi bunu yavaşlatıyor diye bilyorum.
Ağırlık çalışması yapıyormusunuz ?
Ağırlık çalışması yapmıyorum. Temel karın egzersizleri ve sınav barfiks çalışıyorum, diyet sürecinde salon değiştirme kararı aldığım için daha tam istediğim gibi bi salon bulamadım.

Bence akşam yediğin etin 200 grını öğlene alıp meyveyi azaltmalısın. 350 gr meyvedeki şekerin pek yararı olacağını sanmıyorum.

O kadar meyve niye yiyosunuz ki ? Bu arada gelişim güzel diyebilirim ama ilk resimdeki o saçma açıdan dolayı bir şey diyemiyorum :D

Bence akşam yediğin etin 200 grını öğlene alıp meyveyi azaltmalısın. 350 gr meyvedeki şekerin pek yararı olacağını sanmıyorum.
Düşünce ve öneri için teşekkürler dikkate alacağım.

O kadar meyve niye yiyosunuz ki ? Bu arada gelişim güzel diyebilirim ama ilk resimdeki o saçma açıdan dolayı bir şey diyemiyorum :D
Gün içerisinde yoğn ve yorucu bi çalışma temposu geçiriyorum. En azından doğal ayrıca tatlı konusunda nefsimide fazlası ile köreltiyor.

Doğal olmasi iyi olduğu anlamına gelmiyor. Meyveyi azaltmayı kafaya koymalısin. Onun yerine ayran iç ara öğün niyetine ya da ceviz ye

Biraz meyveyi azalt, (fructose yani seker bakimindan)
Bol sebze tuket,
Yag da gerek , bunu da baliktan ya da kavrulmamis tuzsuz kuruyemislerden alabirlirsin , ya da iki uc yumurtanin sarisindan

Back
Yukarı