Diyetim Nasıl Sizce ?

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 adet haşlanmış patates
1 adet domates
Az Yağsız Krem Peynir
ÇAy veya Meyve Suyu

ÖğLe

1 kase Çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 adet mevsim meyvesi

Akşam
2 adet haşlanmış patates
1 adet domates
1 adet salatalık

sizce diyet nasıl ?

boyum 1,87 kg: 101 Yaş: 17

3 hafta önce 117 kilıydum yeni diyete başladım.
yorumlarınızı bekliyorum.

Böyle bir dietle kilo vermeme şansın yok spor yaptığın takdirde, ama 3 haftadada 16 kilo ciddi sağlık problemleri yaratabilir bence..

Dietisyene kontrolünde mi yapıyorsun bu dieti ?

ahah:) ne diyetisyeni?..bu diyeti veren adamın aklından şüphe ederim ben..spor yapan birisi nasıl bu diyeti uygular aklım almıyor...tnraksy, yaptıgın diyet ölüm diyeti desem yeridir...burda nerde protein?...neredeyse 0 gr protein var diyetinde böyle olmaz...şu an ne kas kaybettiginin farkındasındır umarım...acilen programını değiştirmen lazım...

Son düzenleme:
ahah:) ne diyetisyeni?..bu diyeti veren adamın aklından şüphe ederim ben..spor yapan birisi nasıl bu diyeti uygular aklım almıyor...tnraksy, yaptıgın diyet ölüm diyeti desem yeridir...burda nerde protein?...neredeyse 0 gr protein var diyetinde böyle olmaz...şu an ne kas kaybettiginin farkındasındır umarım...acilen programını değiştirmen lazım...

Spor yapmaya yeni başladım.Bu diyeti 1 hafta yapıcam. 100 kg altına düşünde diyeti değiştircem zaten.16 kg yu bu diyetle vermedim.başka diyetlerde vermiştim.zaten 100 kilo üzeri olanlar rahat kilo veriyorlar ...

Back
Yukarı