undisputed01
Üye
Sabah koşusuna başladım 10 dan 12 ye kadar yürüyüş + koşu , az yemek yiyorum gitmeden doymayacak kadar yeni başladım 6. gün bunda bunun dışında 11 aydır uğraşıyorum 84 kilodan 77 ye indim 4 ayda 2-3 aydada 72 ye indim o zamandan beri 4 ay oldu ve 70 kiloyum ve kötü olan şey 4 ayda hiç bir değişim olmadı bir tek az da olsa damarlarım belli olmaya başladı karından 2 cm inceldim kiloyu arttırdım vb. + Supplement vb kullanmadım bu süreçte
Hayatımdan çikolata , pasta , beyaz ekmek , içeceği tamamen çıkardım. 3.5 aydır doğru düzgün cardio yapmıyorum sadece ağırlık çıkarken 5 10 dakika koşu göğüs, trapez , omuz , triceps hep istediğim seviyeye geldiler ama karnım bomboş gözüküyor sanki hiç çalışılmamış gibi üstünde tabaka var ve karna da diğer kaslarımdan çok önem vermeye başladım olmadı. Denize gidicez malum hızlı nasıl çıkarabilirim bu karnı ? P90x vb hızlı sonuç veren karın programı video vb var ise bi 7- 8 g
ün deneyim diyorum.
Hayatımdan çikolata , pasta , beyaz ekmek , içeceği tamamen çıkardım. 3.5 aydır doğru düzgün cardio yapmıyorum sadece ağırlık çıkarken 5 10 dakika koşu göğüs, trapez , omuz , triceps hep istediğim seviyeye geldiler ama karnım bomboş gözüküyor sanki hiç çalışılmamış gibi üstünde tabaka var ve karna da diğer kaslarımdan çok önem vermeye başladım olmadı. Denize gidicez malum hızlı nasıl çıkarabilirim bu karnı ? P90x vb hızlı sonuç veren karın programı video vb var ise bi 7- 8 g
ün deneyim diyorum.