Deniz89
Üye
Arkadaslar yaza kadar 3ay kadar sağlam diyete giricem.Bu dönemde Optimum Whey+glutamine ve bcaa kullanıcam.Yalniz glutamine ve bcaa ı hangi marka alma konusunda kararsızım, cok arastırdım ama hala bi sonuc alamadım.Kafam karma karısık..
Ayrıca pastörüze yumurta akı alıcam 1lt'lik kutularda.Bunları su sekilde kullanmayı düşünüyorum;
Sabah kalkınca ac karına yarım litre yağsız süt ile yarım litre yumurta akını karıstırım içicem.Spordan önce ve sonra whey+glutamine+bcaa.Yatmadan önce yine sabahki gibi yağsız süt ile yumurta akı..Öğrenci olduğum için doğru düzgün beslenemiyorum, protein acığını bu sekilde kapatmak istiyorum..
1-Glutamine ve bcaa konusunda marka tavsiyeleri?(toz mu, kapsül mü?9
2-Bu alacağim şeyleri bu şekilde kullansam olur mu?
3-Cevaplarınız için şimdiden teşekür ettim..
Ayrıca pastörüze yumurta akı alıcam 1lt'lik kutularda.Bunları su sekilde kullanmayı düşünüyorum;
Sabah kalkınca ac karına yarım litre yağsız süt ile yarım litre yumurta akını karıstırım içicem.Spordan önce ve sonra whey+glutamine+bcaa.Yatmadan önce yine sabahki gibi yağsız süt ile yumurta akı..Öğrenci olduğum için doğru düzgün beslenemiyorum, protein acığını bu sekilde kapatmak istiyorum..
1-Glutamine ve bcaa konusunda marka tavsiyeleri?(toz mu, kapsül mü?9
2-Bu alacağim şeyleri bu şekilde kullansam olur mu?
3-Cevaplarınız için şimdiden teşekür ettim..