Selam.Şu an diyetteyim ve kullanmakta olduğum,gayet memnun kaldığım kolay bi karışımım var.Özellikle diyet yapanların ve bulk olmadan büyümek isteyenlerin hoşuna gideceğini tahmin ediyorum.
Malzemeler:
1-Yulaf ezmesi( Kendiniz çekebilir ya da Eti lifalif sade olarak marketlerden bulabilirsiniz) 50-70 gr
2-Yarım yağlı süt içinde 30-35 gr whey protein o yoksa süttozu olabilir(tansaşta pınarın süttozu var)
3-Biraz bal.
Sütümüze whey protein ya da süttozu katıyoruz,yulaf ezmesinin üstüne fazla abartmadan balımızı koyuyoruz.Balsız yiyebilenler bal koymayabilir ama ben yiyemedim azcık koyuyorum
Sonra da sütümüzü kaseye yulaf ezmesinin üstüne boşaltıp hafif karıştırıyoruz,balın erimesi için.İşte bu kadar.. Tadı gerçekten enfes oluyor
Yaklaşık 30-40 gr protein ve kaliteli,bileşik karbonhidrat almış olarak güne bomba gibi giriyoruz
Ben çok beğendim ve faydasını gördüm,tavsiye ederim 
Malzemeler:
1-Yulaf ezmesi( Kendiniz çekebilir ya da Eti lifalif sade olarak marketlerden bulabilirsiniz) 50-70 gr
2-Yarım yağlı süt içinde 30-35 gr whey protein o yoksa süttozu olabilir(tansaşta pınarın süttozu var)
3-Biraz bal.
Sütümüze whey protein ya da süttozu katıyoruz,yulaf ezmesinin üstüne fazla abartmadan balımızı koyuyoruz.Balsız yiyebilenler bal koymayabilir ama ben yiyemedim azcık koyuyorum