Diyettekiler için Bomba Tarif

Selam.Şu an diyetteyim ve kullanmakta olduğum,gayet memnun kaldığım kolay bi karışımım var.Özellikle diyet yapanların ve bulk olmadan büyümek isteyenlerin hoşuna gideceğini tahmin ediyorum.

Malzemeler:

1-Yulaf ezmesi( Kendiniz çekebilir ya da Eti lifalif sade olarak marketlerden bulabilirsiniz) 50-70 gr

2-Yarım yağlı süt içinde 30-35 gr whey protein o yoksa süttozu olabilir(tansaşta pınarın süttozu var)

3-Biraz bal.

Sütümüze whey protein ya da süttozu katıyoruz,yulaf ezmesinin üstüne fazla abartmadan balımızı koyuyoruz.Balsız yiyebilenler bal koymayabilir ama ben yiyemedim azcık koyuyorum :) Sonra da sütümüzü kaseye yulaf ezmesinin üstüne boşaltıp hafif karıştırıyoruz,balın erimesi için.İşte bu kadar.. Tadı gerçekten enfes oluyor :p Yaklaşık 30-40 gr protein ve kaliteli,bileşik karbonhidrat almış olarak güne bomba gibi giriyoruz :) Ben çok beğendim ve faydasını gördüm,tavsiye ederim ;)

Tandem whey kullanıyorum,tadı tuzu yok zaten tozun o yüzden karışım süper lezzetli oluo,tabiki vişneli wheyle değişik bi tad ortaya çıkabilir :)

Bari şu forumda yalan sölemiyelim arkadaşlar ya hyper_

Damak Zevki kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor tabi. Body ci için tat değil ne işe yaradığı önemlibench_O

veyron bizim beslenme dongumuz icin yapilabilecek en guzel yorumu yapmissin.

requiemer;genelde kahvaltı ve antreman sonrası kullanıyordum,kişiye bağlı kullanımı.

muscled;veyron ve saydam gereken yorumu yapmış,yalan söyleyecek bi durum göremedim :)

dexterr;kullandığım zaman para-performans orantısına bakarak memnun kaldım diyebilirim.

zafer bende buna benzer bi karışım yiyodum sen ne zmn yiyisun bunu
ben gece 9 sonra lüpletiyordum çok kilo aldım ve yağlanma yaptı .sanırım sabah almalı yulaftaki lif ve khidrattan dolayı

zfrskr idmanı saat 17 den sonra yapıyorum. Bel bölgesindede yağlanma var acaba diyorum idmandan sonra bu karışımı yiyip başka birşey yemesek yemek tarzında tabiiki olurmu..

Ayrıca önerin için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
zfrskr bende bu tarifi yapıyodum ama daha sonra baktımki yağ yakımına gerçekten olumsuz etkisi var.bal'da şeker olduğundan da olabilir.tavuk + lapa pilavıma devam ediyorum :o
ama gerçekten çok lezzetli oluyo karışım denemeyenlere tavsiye ederim.Hergün götürüyodum bi kase thums:

zafer karışım güzel ama yulaf ve müsli gibi şeyler yiyemiyorum :) o kategorideki en iyi malzeme cornflaks 10-15 tane çileğe süt katacaksın ve 2 ölçekte vanilyalı animalmax :) sonra rondoda çekeceksin bunları bırrrrrrrrrrrrr diye :) , daha sonra cornflakse katıyoruz ve yumuluyoruz :)

Beğenen arkadaşlara afiyet olsun :)

Firebird,yulaf BB için can gibi yiyecektir,mümkün mertebe yulaf yemeye çalış,bu spora en faydalı şeyleri yemek (lor,yulaf vs) hakkaten zor durumlar :)

Özellikle vucut yağ oranı yüksek arkadaşlara tavsiyem akşamları karbonhidrat alımana son vermeleri..Sadece protein ve destek ürünleri..Şunu söylemeden geçemeyeceğim..Biraz sıkıntı çekmeden yağlarınızdan kurtulamazsınız.Yağ yakımında herşey tam kıvamında olması lazım..çok kesin kurallarınız olsun ve aynı zamanda çok iyi bir irade..Abur cubur kesinlikle olmasın.Kan şekerinizi yükseltecek basit şeker türlerinden uzak durun..yağ olarak sadece omega 3-6-9 u belirli miktarlarda alırsanız ozaman kesin etki olmuş olur..Özellikle GLA ve CLA desteğiniz belirleyici rol oynar..

Biraz önce forumdaki ev yapımı weight gainera alternetif olarak aynen bu geldi aklıma. Yaptıktan sonra foruma ekleyecekken bu başlığı hatırladım.
All-star'ın gain techi gibi bir formül oluyor bu.
Yağsız kas gelişimi için son derece uygun. Ben çalışma öncesi bunu alacağım bundan sonra.

diyette sabah bal? insulin nolacak?
Sabah şeker almadan, kortisol ne olacak?
Sabah kortisolü kesmek için krom, amino gibi tercihler de var tabi ama bu ucuz yollu bir çözüm.

Back
Yukarı