Arkadaşlar öncelikle merhaba diyetteyim birkaç hafta yaptım bozdum felan şimdi sağlamım 1 haftadır 123 kilo ile başladığım diyete 121 kilo olarak devam ediyorum 1.haftam oldu spor salonunda bulunduğum bölgede sağlam hoca yok ama tüm makinalar mevcut.Sizden ricam bana ağırlık programı önermeniz ben dambıl kaldırıyorum 10 kiloluk 12 tane yapıyorum misal 4 defa 4x12 şeklinde dinlenerek kollarım acayıp yanıyor şuan makinalardada 20 - 30 kg ağırlığında çalışyorum ayrıca 2 km başlangıç yürüyorum 2 spordan çıkmadan tamamlıyorum 4 km 15 dakika bisiklette 15 dakikada ayakta ayaklarla kollarla çektiğimiz aletin adını bilmiyorum onla yapyıyorum ve en önemlisi spor sonrası birşey yemiyorum kilolu olduğum için acaba kas gelişmesine zararı olurmu ?
BOY : 175
KİLO : 121
Beslenme Programı Spor Salonunun Verdiği ;
Sabah : 4 Adet Yumurta Beyazı 1 Bardak Süt
Ara Öğün : Saat 11:00 Salatalık - Yoğurt (Yağsız)
Saat : 14:00 : Gögüs eti Derisiz - Salata
Akşam : 17:00 Haşlanmış Patates
Yazdıklarımda en ufak yanlış olsa bile beni uyarmanızı rica ediyorum bu yolda çok çok ileriyi düşünüyorum yanlış birşey yapmaktan çekinyorum şişmanlığı çelik pençemle parçalamak istiyorum. Hepinize değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
BOY : 175
KİLO : 121
Beslenme Programı Spor Salonunun Verdiği ;
Sabah : 4 Adet Yumurta Beyazı 1 Bardak Süt
Ara Öğün : Saat 11:00 Salatalık - Yoğurt (Yağsız)
Saat : 14:00 : Gögüs eti Derisiz - Salata
Akşam : 17:00 Haşlanmış Patates
Yazdıklarımda en ufak yanlış olsa bile beni uyarmanızı rica ediyorum bu yolda çok çok ileriyi düşünüyorum yanlış birşey yapmaktan çekinyorum şişmanlığı çelik pençemle parçalamak istiyorum. Hepinize değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.