Diyetteyken protein tozunun yararı olurmu,?

hasim301

Üye
ben diyetteyım bıtkım yumurta yemekten acaba protein tozu alsam kaliteliwhay yada musletech yararıolurmu araögunde 1 ölçek alsam daha hızlı yağ yakarmıyım,gunlukaldıgm kalori 900 dur enfazla kaçamak yapmassam

sadece protein diyeti bile var yağ yakımına yardımcı oldugunu duymuştum ayrıca kas yıkımınıda biraz engeller ama l carnitine alsan daha yararlı olur bence yada lipo6 felan

Gunluk protein alimin yeterliyse mantiksiz olur, ama diyorsan ki yumurta tavuk baydi arada cesit olsun diye alinabilir. OZel olarak yag yakmana yardimci olmayacaktir.

whey alabilirsin bir zararı olmaz..Ağırlık çalışıyorsan kas kaybını önler.

ağırlık çalısmıyorum kardeşimhersabah 2 saat yüzüyorumm bi 8 kilodaaha vermemlazım cogunlugunda yağ olması lazımm:d kilo aldırmaz demi günde 1 ölçek yağ yakımını hızlandırmazmı siparişi verdim nitroteach

protein tozu ozel olarak yag yakimini hizlandirmaz, diyet icindenki protein miktari diyette etkilidir. SAbahleyin idman oncesi whey mantikli.

ağırlık çalısmıyorum kardeşimhersabah 2 saat yüzüyorumm bi 8 kilodaaha vermemlazım cogunlugunda yağ olması lazımm:d kilo aldırmaz demi günde 1 ölçek yağ yakımını hızlandırmazmı siparişi verdim nitroteach

Nitrotech yerine optimum whey daha mantıklı olur bence değerleri daha iyi.. En azından 2.300 gr

Back
Yukarı