Dizden aşağı kadar kaynar su dökülme hissi

ya ben Bi konuda bilginiz varsa danışmak istiyorum squat yaparken sağ dizimden aşağı sıcak su dökülüyormuş gibi Bi his beliriyo belli Bi sayıdan sonra bunun için ne yapmalıyım devam etmeli miyim harekete yoksa yapmamalı mıyım veya herhangi Bi bacak korumak için ekipman falan mı almalıyım

Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen sinir veya damarla alakalı bir durum. Şu an doktora da gorunsen yapacakları testler rutin testler, kaldı ki squad yaparken mr cekemezler zaten. O yüzden biseyin yok squad yapma deyip geri gönderirler. Buna benzer bir durum benim sol kolumda mevcut. Sağ kola göre bariz güç kaybı var. 2 kere Mr bir kere röntgen 3 farklı doktor elle muayene etti ama 2 senedir hala bir sonuç alamadım. Şimdi tekrar başlayacağım antremanlara, bakalim kol eski kuvvetine dönmüş mü.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
formun nasıl düzgün olduğundan emin misin?
Düzgün yaptığımı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1481649575][/DOUBLEPOST]
bence bi doktora görün buradki tavsiyeler havada kalacaktır belki ciddi bir sıkıntı olabilir.
Sanırım doktora görünmem en mantıklısı bel fıtığı belirtisi tarzı şeyler yazıyor internette[DOUBLEPOST=1481649611][/DOUBLEPOST]
Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen sinir veya damarla alakalı bir durum. Şu an doktora da gorunsen yapacakları testler rutin testler, kaldı ki squad yaparken mr cekemezler zaten. O yüzden biseyin yok squad yapma deyip geri gönderirler. Buna benzer bir durum benim sol kolumda mevcut. Sağ kola göre bariz güç kaybı var. 2 kere Mr bir kere röntgen 3 farklı doktor elle muayene etti ama 2 senedir hala bir sonuç alamadım. Şimdi tekrar başlayacağım antremanlara, bakalim kol eski kuvvetine dönmüş mü.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim içimin rahatlaması açısından görüşücem ama Bi sorun yoksa o harekete alternatif seçebilirsin sanırım

Kaç tekrardan sonra bu hissi yaşıyorsunuz ? Bahsettiğiniz his uzun sürüyor mu yoksa anlık bir durum mu ?
Ayrıca form konusuna tekrardan ben de değinmek istiyorum. İsterseniz çalıştığınız salonda birisinden yardım isteyebilirsiniz bu konuda, hareket esnasında sizi videoya çeksin. Ağırlığı biraz düşürerek set sayısında artırmaya gidin, fakat önemlisi mutlaka bir doktora görünün.

Back
Yukarı