flexor dedi:hiç bacagın da dönme oluyormu oluyorsa ne zaman oluyor merdiven inerken yada cıkarken proglemin varmı?
Konz dedi:selam
benim sağ dizimde 2 senedir garip bir problem var, dizimi kırarken filan çatır çutur sesler geliyor, merdiven çıkarken falanda acaip bir ağrı oluyor.
bu sebeple leg press, squat ve leg curl yapamıyorum.
ne gibi bir sorun vardır sizce ve nasıl geçer?
ameliyat olmanı tawsiye etmem futbolcular bile yurt dışında oluyorlar turkiyede bu işi iyi yapan yok örnek olarak hulya avsar gulben ergen gibi isimlerde menuskus ameliyatı geçirip aylar ca degnekle gezdiler ayrıca basında cıkan haberlerinde keske olmasaydık diyorlar malesef turkiyede bel ve diz konusunda eksiğiz o yuzden futbolcular dışarda oluyorDespo dedi:Arkadasta ayni sorun vardi, meniskis ameliyati gecirdi, korkutmak istemem, yanliz doktora görünmekte yarar var. Gecmis olsun,
flexor dedi:ameliyat olmanı tawsiye etmem futbolcular bile yurt dışında oluyorlar turkiyede bu işi iyi yapan yok örnek olarak hulya avsar gulben ergen gibi isimlerde menuskus ameliyatı geçirip aylar ca degnekle gezdiler ayrıca basında cıkan haberlerinde keske olmasaydık diyorlar malesef turkiyede bel ve diz konusunda eksiğiz o yuzden futbolcular dışarda oluyorDespo dedi:Arkadasta ayni sorun vardi, meniskis ameliyati gecirdi, korkutmak istemem, yanliz doktora görünmekte yarar var. Gecmis olsun,
Konz dedi:kitabı filan baya sattı onun çok reklamı yapıldı.
you:the owner's manual diye kitabı vardı türkçesi de var kırmızı kapaklı büyük bişey =)
Konz dedi:selam
benim sağ dizimde 2 senedir garip bir problem var, dizimi kırarken filan çatır çutur sesler geliyor, merdiven çıkarken falanda acaip bir ağrı oluyor.
bu sebeple leg press, squat ve leg curl yapamıyorum.
ne gibi bir sorun vardır sizce ve nasıl geçer?