rsxer
Üye

Yeşil Üstelik keten tohumu, soya, fındık ve yeşil çay gibi işlevsel ögelerle onlara ilave değer kattık.
Antioksidan maddeler içeren yiyeceklerin gıda rejimine ilavesi, yaşlanma etkilerini geciktirmenin ve hastalıklardan korunmanın en etkin yolu...
Yeşil çay, bu listenin en başlarında yer alan güçlü bir antioksidan. Yeşil çayın bu etkisi, yüksek oranda içerdiği epigallokateşin gallat (EGCG) isimli madde ile açıklanmakta.
Doğa Yeşil Çaylı Müsli Bar'ın her 30 gr (1 bar)'ı, bir fincan yeşil çayda bulunan ortalama EGCG miktarına eşdeğer(*) oranda saf yeşil çay etken maddesi (EGCG) içeriyor.
- Tahıl tanelerini özel bir yöntemle pişirdik.
- Hiçbir şey eklemeden ve çıkarmadan protein ve lif miktarlarını yükselttik, sindirimini kolaylaştırdık.
Not: Tadı hiç fena değil , tavsiye edilir
Eklentiler
Son düzenleme: