Doğa yulaf ezmesi

John399

Üye
Alıp her gün tükettiğim bir yulaf türü lifalifden tek farkı var oda doğa'nın yulaf ezmesinin yulafları daha kalın ve iri o yüzden krep için mükemmel ! hemen besin değelerine geçelim

7_36.jpg

m_O0Hfs3I07A0REezIImAOeqzn77IHcfqe.JPG

yulf.jpg

Fiyatıına gelecek olursak 1 kutusu 4.59 TL diye hatırlıyorum . Kipa bim tarzı marketlerde bulabilirsiniz

Son düzenleme:
bugün kullanımımın 3.günü tadına alıştım cok rahat yiyebiliyorum, 1 tatlı kasığı şeker 1 bardak süt 1bardak yulaf ezmesini bir kapta karıştırıp 2dkda bitirebiliyorum :D

benim bir sorum olucak günde 2defa ayrı öğünlerde 100er gram yememizin bir sakıncası olur mu ? herşeyin fazlası zarar derler sorayımda tüketmeden önce

Son düzenleme:
Dün aldım bugünkü kahvaltımda yedim ve ara öğünlerim için shake'lere ilave ettim. Bana Eti Lifalif yulaf ezmesine göre daha yoğun geldi bu ürün. Bu arada ben kapaklı kavanozlarda saklıyorum, normalde eti lifalif 500gr 1,5 kavanoz doldururken bu ürün 1 kavanoza tam sığdı. Yani hacimsel olarak fark var. Yoğunluk hissini açıklıyor olmalı. Ben beğendim, 100gramını 10dk süt içinde bekletim tükettim. Gayet doyurucu. Kahvaltıyı yapalı da 2 saat olmuş. Sindirim açısından gayet rahat.

Tavsiye ederim özetle arkadaşlar.

Yulaf ezmesi kilo almayamı yardımcı yoksa vermeyemi anlamadım tam ? Karbonhidrat değeri yüksek bu yönüyle kilo aldırır gibi ama .. Lif zayıflamak için kullanılmıyormu ?

Yulaf ezmesi kilo almayamı yardımcı yoksa vermeyemi anlamadım tam ? Karbonhidrat değeri yüksek bu yönüyle kilo aldırır gibi ama .. Lif zayıflamak için kullanılmıyormu ?

zatıflamak için diyet yapıyor ve gunde örnegın 200 gram karbonhidrat alıyor isen gunde 250 gram yulaf ezmesi ile kilo almassın :D ancak hacim icin istiyorsan gunde 500-600 gram yersen o zaman kilo almana yardımcı olur. yag yakarkende hacim yaparkende kullanılabılır bence . ben genelde karbonhıdrat acıgımı kapatmak ıcın kolay bır yol dıye secıyorum yulaf ezmesini:D

zatıflamak için diyet yapıyor ve gunde örnegın 200 gram karbonhidrat alıyor isen gunde 250 gram yulaf ezmesi ile kilo almassın :D ancak hacim icin istiyorsan gunde 500-600 gram yersen o zaman kilo almana yardımcı olur. yag yakarkende hacim yaparkende kullanılabılır bence . ben genelde karbonhıdrat acıgımı kapatmak ıcın kolay bır yol dıye secıyorum yulaf ezmesini:D

Bence yulaf ezmesini o kadar tüketmek mide fesatına yol açabilir onun yerine pirinç veya bulgur iş görür :lol:

hala doga yulafta ısrarlıyım aylar oldu hala bıkmadan sıkılmadan yıyorum yogurtla karsıtırarak arada tadı bayarsa yogurdun markasını degısıyorum :D

Bende aldım lifaliften daha iri yoğun bi tadı var sütle dolapta biraz bekletiyorum kuru üzüm tarçın her sabah fix.

Bende migrostan aldım 3-4 kere denedim, light sütle fena olmuyor hemen tıkıyor insanı kahvaltıda önce yenilince diğer besinlere yer kalmıyor. Kahvaltıda en son yenmesini öneririm.

Alıp her gün tükettiğim bir yulaf türü lifalifden tek farkı var oda doğa'nın yulaf ezmesinin yulafları daha kalın ve iri o yüzden krep için mükemmel ! hemen besin değelerine geçelim

Geçen gün markette litalif in yağ değerine baktım kutuyu fırlattım attım :)Yağ oranı diğerlerine göre oldukça yüksek geldi.

eti lifalifi kullandım uzun zamandır ama doğanın besin değerleri daha iyi.artık doğa kullanıcam fiyatı 4.25 civarı sanırım.sabahlarımın vazgeçilmez besini.

Back
Yukarı