Serberus38
Üye
Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmak bugune kismetmis . Bu arada beden egitimi ogretmeniyim fakat ogrenmek ayip degil . Eminim bir cok eksigimi giderecek arkadaslar var burada.
Soruma gelecek olursam son zamanlardaki yag artisimi gorunce cocuklarla yaptigim sporun yeterli olmayacagini anladim.fitnessa agirlik vermeyi dusundum
Boy1.87 , kilo 87 (1.5 ayda 92 den 87 ye dustum) yanlarda simit biraz gobek ve birazda basenlerde yag var(foto koyamadim kusura bakmayin)
yag yakmak icin yaptiklarim yeterlimi acaba arkadaslar . Yaklasik 1.5 aydir yogun bicimde calisiyorum programim soyle
Haftada 6 gun kardiyo + vucut calisiyorum bazİ gunler fitness yerine yuzme bazi gunlerde 2 saat masa tenisi oynuyorum
Vucut calistiktan sonra cardiyom su sekilde
5 dk isinma 6 hiz, 2 dk 8 hiz ,1 dk 12 hiz bu sekilde 6 set yapiyorum 5 dk soguma yapip birakiyorum toplamda 28 dk
Kahvaltim hergun sabit ayni resim olarak yukledim kahvaltiya ek olarak 40 gr ton baligi ekliyorum
Ara ogun mandalina , elma , kabuklu yer fistigi
Ogle yemegi evden getirdigim herhangi bir baklagil veya sebze yemegi nohut + pilav,fasulye + pilav ,bulgur pilavi ,tavuk gogusu ,ispanak ,kabak yemegi yani hergun degisiyor
Aksam yemegide yine ayni sekilde ogle yemegi gibi
Gunluk almam gereken 2900 kalori benim
Aldigim ortalama 2200 kalori
Gunluk ortalama 80 gr yag,250 gr karbonhdrad,110 gr protein,
Seker ,un,tuz kullanmiyorum
Durum.bu arkadaslar degerli yorumlarinizi bekliyorum
Soruma gelecek olursam son zamanlardaki yag artisimi gorunce cocuklarla yaptigim sporun yeterli olmayacagini anladim.fitnessa agirlik vermeyi dusundum
Boy1.87 , kilo 87 (1.5 ayda 92 den 87 ye dustum) yanlarda simit biraz gobek ve birazda basenlerde yag var(foto koyamadim kusura bakmayin)
yag yakmak icin yaptiklarim yeterlimi acaba arkadaslar . Yaklasik 1.5 aydir yogun bicimde calisiyorum programim soyle
Haftada 6 gun kardiyo + vucut calisiyorum bazİ gunler fitness yerine yuzme bazi gunlerde 2 saat masa tenisi oynuyorum
Vucut calistiktan sonra cardiyom su sekilde
5 dk isinma 6 hiz, 2 dk 8 hiz ,1 dk 12 hiz bu sekilde 6 set yapiyorum 5 dk soguma yapip birakiyorum toplamda 28 dk
Kahvaltim hergun sabit ayni resim olarak yukledim kahvaltiya ek olarak 40 gr ton baligi ekliyorum
Ara ogun mandalina , elma , kabuklu yer fistigi
Ogle yemegi evden getirdigim herhangi bir baklagil veya sebze yemegi nohut + pilav,fasulye + pilav ,bulgur pilavi ,tavuk gogusu ,ispanak ,kabak yemegi yani hergun degisiyor
Aksam yemegide yine ayni sekilde ogle yemegi gibi
Gunluk almam gereken 2900 kalori benim
Aldigim ortalama 2200 kalori
Gunluk ortalama 80 gr yag,250 gr karbonhdrad,110 gr protein,
Seker ,un,tuz kullanmiyorum
Durum.bu arkadaslar degerli yorumlarinizi bekliyorum