Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedefim kilo vermek spora ve diyete yeni başladım. Sadece sabah ve akşam yiyorum . İbni sinanın dediğine uyuyorum 2 öğün sağlıktır 3.cüsü hastalıktır. Kilo vermemi etkılermi
Bende 2 ogun yiyorum kilo vermek icin uygundur. Ama 1. Ogunu öglen 2. Ogunu aksam spordan sonra tuketmeni öneririm. Ayrica önemli olan kac kalori aldigin yediklerini yazarmisin bi kac kalori aldigini vs
Kibrit kutusu falan olayına girdiysen kilo vermeyi unut . Beslenmen iğrenç. Cok az yersen metabolizma hizin duser. Normalde alman gereken kaloriden 500 az alman lazim kilo vermek icin. Yani 2000 kalori ihtiyacin varsa 1500 alman lazim kilo vermek icin. Ama sen belli bir zaman cok az yersen eger bu sefer metabolizman cok dusecek ve 750 kalori alsan bile kilo veremeyeceksin. Sana tavsiyem 2 3 gün diyete ara ver normal yemek ye hatta biraz fazla ye. Metabolizman yerine gelsin. Ondan sonra günlük kalori ihtiyacini hesapla. Ondan 500 kalori az al . Aksam ogununu spordan sonra ye[DOUBLEPOST=1439896702][/DOUBLEPOST]Bir de tartı al kendine mutfak tartisi yediklerini tart. Farketceksin ki aslinda cok daha fazla yemen gerekiyor kilo vermek icin. Ama suan cok az yedigin icin metabolizma hizin dusmustur yada yakin bi zamanda dusecektir ve kilo vermen duracaktir
Bence senin beslenmen cok yanlıs sabah kahvaltı yapmıyosan zaten baştan yanlış yoldasın , Ayrıca canan karatayın diyet listesine bak derim. Makam mevki sahibi üst düzey insanlar kadına minnet duyuyorlar kilo veren verene ben onu uyguluyorum resmen yağ eriyor . Tartıda verirrsin sadece . Öyle her yemeğin kalori hesabını yaparak bi yere varamazsın