DODEX Ampul Kullanan?

Genisa

Üye
Arkadaşlar kilo almaya çalışıyorum Dodex ampul kullan dediler bana. 10 gün boyunca hergün 1 ampul vurulacakmışım. Kullanan varmı içinizde kilo almaya yardımcı olurmu acaba

dodex ampul = b12 tabletin ampül halidir ilk 10 gün değilde ilk 5 gün üst üste daha sonra haftada 1kere olmak üzere 8-10hafta vurunulabilir ;

B12 ne işe yarar ? ;

Vücudun hücrelerinin iyi çalışması için gereklidir. Özellikle ilik, sinir sistemi, sindirim borusu hücrelerinin iyi çalışması için şart­tır. Alyuvarların yapımında da gereklidir.

EKSİKLİĞİNDE;
Yorgunluk
Nefes darlığı
Kilo kaybı
Sinirsel problemler

oluşabilir

Peki B12 ne kadar almalıyız?

Vücudun sadece küçük miktarda B12 ye gereksinimi vardır. – önerilen b12 normal günlük dozaj 2 ila 3 mcg dir. Vücuttaki eksikliğin ciddiyetine bağlı olarak kullanılabilecek 50 ila 2000 mcg lik B12 takviyeleri mevcuttur. B12 vitamini fazlalığı yan etkiye sebep olur mu? Yüksek dozajlarda bile herhangi bir toksisiste raporlanmamıştır.

Bunu doğal yollardan nasıl alabiliriz?
Kırmızı et, karaciğer,yumurta, süt, peynir ve balık b12 vitamini içeren yiyeceklerdir.

AYRICA b12 veya dodex tek başına kilo aldırtmaz yanında doğru beslenme gerekir doğru beslenmenin yolu protein ve karbonhidrattan geçer , doğru kilo alımının yolu ise spordan spor & doğru beslenme istediğin kiloyu alabilirsin

Bu dediğin doktor tavsiyesi değil ise hiç gerek yok bence.

Öncelikle dengeli beslenmen gerek, öğün sayını artırıp bu öğünlerde normalde yediğinin biraz üstüne çık. Tek yönlü beslenme, öğünlerinde protein-karbonhidrat-yağ ve vitaminler mutlaka olsun.

İlla destek alıcam diyosan normal bir B-12 vitamini, veya eczanelerde satılan Bulk ürünlerinden alabilirsin

Bu dediğin doktor tavsiyesi değil ise hiç gerek yok bence.

Öncelikle dengeli beslenmen gerek, öğün sayını artırıp bu öğünlerde normalde yediğinin biraz üstüne çık. Tek yönlü beslenme, öğünlerinde protein-karbonhidrat-yağ ve vitaminler mutlaka olsun.

İlla destek alıcam diyosan normal bir B-12 vitamini, veya eczanelerde satılan Bulk ürünlerinden alabilirsin

bulk ürünleri yaramadı hiçbirşeye kullanmıştım.

öğünleri arttırdıkda hiçbiş iolmadı daha

Öncelikle metabolizman hala hızlı demek ki, bu aslında iyi bişi. Yaş bilgisini vermemişsin o yüzden kesin bir yorum yapmak zor ancak vücudun kilo alma konusunda yeni ritme alışana kadar bir hayli zaman geçecektir zaten. Öyle hemen 1-2 ay sonunda sonuç bekleme.

Öncelikle metabolizman hala hızlı demek ki, bu aslında iyi bişi. Yaş bilgisini vermemişsin o yüzden kesin bir yorum yapmak zor ancak vücudun kilo alma konusunda yeni ritme alışana kadar bir hayli zaman geçecektir zaten. Öyle hemen 1-2 ay sonunda sonuç bekleme.

yaşım 25 dostum

Back
Yukarı