Doktor jinekomasti yok dedi ama ! (Resimli)

Yaşım 18. Göğüsümdeki sorun beni deli ediyor. Normalde şişlik var özellikle sağ göğsümde. Ama üşüdüğümde, dokunduğumda, spor yaptığımda yani herhangi bir şekilde uyarıldığında şişlik inip kendini toparlıyor ama normal dururken yine şişiyor. Doktora 16 yaşımda gittim. Ergenlikten dolayıdır dedi. Sonra 18 yaşımda gittim. Afedersiniz testislerime baktı bir sorun çıkmadı, kan testi verdi hormonal değerlerim normal çıktı, ultrason verdi o da düzgün çıktı. Yani kısaca doktor bir sorun yok ameliyata gerek yok dedi. Ben resimleri atıyım siz bakın. Göğüsümü geliştirsem biraz daha düzgünleşme olabilir mi ? Eğer çağresi yoksa birkaç sene daha böyle gezicem malesef :(
h59hv.jpg

h59kj.jpg

h59mk.jpg

h59pc.jpg

Bunlar da kendini toparlamış hali:
h5b1y.jpg

h5b4y.jpg

Konuyu yanlış yere açmışsam lütfen kapatmayın, gerekli yere taşıyın.

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Bölüm : Üye fotoları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

aynı problem bendede var bende gittim jino.yok dendi aynı senin anlattığın gibi üşüdüğümde su değdiğinde veya sporda fln ufalıyorlar güzel gözükyorlar ama normalde kötü gözüküyor takipteyim

aynı problem bendede var bende gittim jino.yok dendi aynı senin anlattığın gibi üşüdüğümde su değdiğinde veya sporda fln ufalıyorlar güzel gözükyorlar ama normalde kötü gözüküyor takipteyim
Malesef ameliyat tek çözüm sanırım. Özelde olcaz mecburen.

aynisi bendede var su falan deyince buzusuyor.belki ilerde bende ozelde ameliyat olurum.buzustugundede ortasinda nokta kadar beyaz yağ birikintisi gibi bir sey oluyor sende bu var mi?

Son düzenleme:
3 tane doktora gittim elle muayene ettiler hemen ameliyat dediler sen kan testi,ultrason yaptırdığın halde gerek yok demişler acaba sıkıntı hangi doktorlarda ki ?

Gögüsünde görünürde bir sıkıntı yok jino olma olasılıgı çok düşük

şekline bakılırsa özellikle imkanı yok doktorun haklı yüksek ihtimal ile yağ olabilir.zayıf olabilirsin ama yağ bu işte nerde ne olacagı belli olmuyor.

kafan rahat edicekse 1-2 doktora daha gidebilirsin...

aynisi bendede var su falan deyince buzusuyor.belki ilerde bende ozelde ameliyat olurum.buzustugundede ortasinda nokta kadar beyaz yağ birikintisi gibi bir sey oluyor sende bu var mi?
Bende öyle bir görüntü olmuyor.
3 tane doktora gittim elle muayene ettiler hemen ameliyat dediler sen kan testi,ultrason yaptırdığın halde gerek yok demişler acaba sıkıntı hangi doktorlarda ki ?
Beni elle de muayene ettiler fakat ettiklerinde biraz küçülmüş durumdaydı belki ondan anlayamadılar. Ultrason vermesinin sebebi içerisinde yağ kitlesi var mı onu öğrenmek, kan testi vermesinin sebebi de hormonal bozukluk var mı onu öğrenmek.
Gögüsünde görünürde bir sıkıntı yok jino olma olasılıgı çok düşük

şekline bakılırsa özellikle imkanı yok doktorun haklı yüksek ihtimal ile yağ olabilir.zayıf olabilirsin ama yağ bu işte nerde ne olacagı belli olmuyor.
kafan rahat edicekse 1-2 doktora daha gidebilirsin...
Yazın yağ oranımı %10lara kadar düşürmeme rağmen yine aynı sorun devam etti. Zaten yağ oranından kaynaklanan birşey olsa sadece uclarda değil tüm göğüste sarkma, büyüme olurdu.
Yaşın genç sanırım erken yaşlarda görülen yalancı jinekomastide olabilir, düzelme durumu vardır belki.
Yalancı jinekomasti de göğüse bastırınca acımı, ağrı oluyor ki zamanında böyle bir durumu yaşadım. O durum 12-13 yaşlarında çocuklarda oluyor genelde.

aynı sorun bendede var bir kaç doktora gittim ancak jinekomasti değil dediler , film çektirdim yağ bezesi gibi birsey oluyormus meme ucu altında

aynı sorun bendede var bir kaç doktora gittim ancak jinekomasti değil dediler , film çektirdim yağ bezesi gibi birsey oluyormus meme ucu altında
Peki yağ bezesi yine ameliyatla alınır sonuçta değil mi ?

bence üst göğüs kaslarına ağırlık verirsen düzelir diye düşünüyorum.
Ben de bir derece de olsa üst göğüs irileşir ve şekil alırsa eskisi kadar kötü durmayabilir diye düşünüyorum.

gittiğin hastane ile alakalı. bana kalırsa cerrahi müdahale şart bana göre şekilde gözle görülen bir şekil bozukluğu mevcut sana sormama gerek bile yok şikayetcisin gerekli kontroller yapılarak rahatsızlıktan emin olmak gerekyor. burdan öyle gözüküyor.

Back
Yukarı