bayx01
Üye
Selamun Aleyküm...90 Kiloydum Tartıda Kendime Geldiğimde Yaş:29 Boy:1.85 Göbeğim Benden Önde Gidiyordu Gören OOOO Kilo Almışsın Deyip Göbeği İşaret Edip Sinirlendiriyorlardı Beni Bende Ekmeği Kestim,Şekeri 4,5 Tane Atardım Çaya Teke Düşürdüm...Yağlı Yemez Oldum Haftanın 3,4 Günü Bisikletle Tura Çıkardım Her Tur Yaklaşık 10-20 km arası Olurdu....Sonuç 85Kg'a Düştüm...Bu Ara İşyerime Box Torbası Mekike Aleti Ufak Tefek Alet Alıp Çalışmaya Başladım Sonra Salona İhtiyaç Duydum Hocası Yoktu Ama Alet YönündenZengindi Çeşit Boldu 83 Kg oldum Yağ Oranım Azalmıştı Ama Bu Defa Düşüncelerim Değişti Kas Yapmak İstiyordum Ve Progainer 5000 gr Aldım Çalışma Öncesi 2 Ölçek,Sonrası 2 Ölçek..Çalışmadığım Günler Sabah2 Ölçek Akşam 2 Ölçek Alıyorum...Yemem İçmeme Dikkat Ediyorum Sabah 3 Yumurta Lor Peyniri vs...Öğle 3 Yumurta vs...,,,BAlık,,,Tavuk,,,Derken Yeme İçmemide Düzene Soktuğumu Düşünüyorum...ŞuAn 85 Kg Felan GeliyorumVe Giydiği Pantolonlar Bana 4 Parmak Bol Geliyor Ve Vucutta Değişiklikler Kendini Göstermeye Başladı..Spor Salonuna Haftada 3 gün Gidiyorum Ve Bana Bir Program Verildi Bu Program Hakkında Bilen Kişilerin Yorumları Fikirleri Benim İçin Çok Önemli...İyi Forumlar.