dost yarım yağlı süt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
evet resimleri kendim çekip ekledim

fiyatı olarak çok iyi 1,20 tl

Eklentiler

• SP_A0543.jpg
    SP_A0543.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 3.575
  • SP_A0545.jpg
    SP_A0545.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 2.976
Ben bu markayı tercih etmiyorum.Başka bir sohbette yine bahsetmiştim.Dost markalı ürünü sudan farksız buluyorum bu yüzden tercih etmiyorum.Diğer sütlerden yarı yarıya ucuz olmasının bir sebebi vardır değil mi?Yoğunluğu bile diğer sütlerden farklı geliyor.
Bunlar düşüncelerim,amacım konuyu dağıtmak değil.Tüketenlerin mutlaka geçerli bir sebebi vardır.
Afiyet Olsun

Ben bu markayı tercih etmiyorum.Başka bir sohbette yine bahsetmiştim.Dost markalı ürünü sudan farksız buluyorum bu yüzden tercih etmiyorum.Diğer sütlerden yarı yarıya ucuz olmasının bir sebebi vardır değil mi?Yoğunluğu bile diğer sütlerden farklı geliyor.
Bunlar düşüncelerim,amacım konuyu dağıtmak değil.Tüketenlerin mutlaka geçerli bir sebebi vardır.
Afiyet Olsun

Sana katılıyorum Dost süt ün tadı berbat gerçekten Pınar la felan mukayese edilemez. İçerik bakımından en iyi süt şuanda Danino Benim sütüm adındaki devam sütü protein ve vitamin yönünden en yüksek süt diyebilirim.

pinarla danoneyle tabikide mukayese edilemez bile. mesela carrefourunda yarimyagli sutu yaklasin o fiyata ama dost carrefourunkinden daha guzel.

bens dosttan memunum tabiki üstünde yazan içinde varmı bilinmez ama diğer markalar için de bu geçerli :) değilmi?

Ben bu sütü kullanıyorum.gerçekten güzel bir süt.içinde %0.1 yağ var bildiğim kadarıyla başka hiçbi sütte bu kdr az yağ yok ve güzelde bir çözücü yağlı süte göre.fiyatı 1.4m brz pahalı ama hakedio bence.saygılarımla.

1.4 m pahalı mı?yarım lt mi?çünkü 1 lt sütlerin fiyatı genel olarak 2.25 TL.

Benim bildiğim en ucuz süt. Diğer markalar varken tercih edilmemesini öneririm ben de. Tadı kötü ve değişik kötü bir kokusu var. O an başka süt olmadığından dolayı 3-4 litre tükettim, tavsiye etmem.

Tam yağlısında 3.4 gibisnden bir protein(100ml) var yanlış hatırlamıyorsam

Normalde lıght yanı yagsız veya az yaglı urunlerde proteın daha fazla olur dıye bılıyorum ama burada tersı olmus.. Tam yaglının proteın degerı daha yuksek.. Acaba ben mı yanlıs bılıyordum.. :)

Normalde lıght yanı yagsız veya az yaglı urunlerde proteın daha fazla olur dıye bılıyorum ama burada tersı olmus.. Tam yaglının proteın degerı daha yuksek.. Acaba ben mı yanlıs bılıyordum.. :)
Ben yanlışta hatırlıyor olabilirim ama 3.x olduğundan eminim de işte bu x i bende dolduramıyorum :D yarın yolum düşerse gidip bakacağım o derece merak ettim :D

Dost Tam Yağlı Süt ==> 100ml için 3gr protein

Dost Light Süt ==> 100ml için 3.5gr protein

Değerler bu şekildeydi ve fiyat olaraktan da gayet ucuz olduğu için genelde dost süt tercih ediyorum, bence süt işlem gördükten sonra marka çok fazla farketmiyor mecburen içiyorum,ama yazları köyüme gittiğimde kesinlikle işlem görmemiş doğal yeni sağılmış süt içiyorum bol bol...

ben de nedense dost sütün tadını çok güzel buluyordum ama tam yağlısının şimdi %0.1 yağlı içiyorum 100ml 3.4 gr protein var ve fiyatı da gayet ucuzdu. Diğer sütlere oranla daha iyi bence fiyat olarak ve içeriğide gayet güzel.

dost süt sanırım sadece bim için üretiliyor bir kaç kez kullandım fena değildi fiyatı çok ucuz olması beni düşündürüyor bildiğim yoldan şaşmam pınar danone sek markalı süt içiyorum

bence tüm kutu sütler içinde en iyi si dost diğer sütlerde süttozu vs. olabiliyor o sütlere 2 tl-3 tl verip süttozu içeceğime dost alırım hem ucuz hem kaliteli

ben de yaklaşık 1,5 senedir dost az yağlı süt tüketiyorum tadını denediğim diğer yağsız sütlere oranla daha lezzetli buluyorum Geçenlerde pınarın yağsız sütüyle mısır gevreği yemeğe çalıştım ama resmen midem bulandı. süt beyaz değil, su gibi şeffaflaşmış
tadı çok kötü geldi bana ayrıca tam yağlı sütlerde ağır geliyor ,belki de dost süte alıştığımdan da olabilir

Back
Yukarı