Dr. Oetker Light Puding

Dr. Oetker Light Puding

100 gr tarifine göre hazırlanmış
light puding besin ögeleri:

Kcal..........68
Protein..........4.25 gr
Karbonhidrat..........12 gr
Yağ..........0.35 gr

Referans Ürün Besin Ögeleri:

Kcal..........134
Protein..........3.60 gr
Karbonhidrat..........22 gr
Yağ..........3,5 gr

NOT:1 porsiyon yaklaşık 115 gr ağırlıgındadır ve 78 kcal a denk gelmektedir.

Ürün Bilgileri:

1 kutuda 2 poşet bulunmaktadır.Ve 1 poşet 3-4 porsiyondur.
Ürünün kakaolu ve muzlu çeşitleri bulunmaktadır.
Fiyatı: 1.25 TL

Eklentiler

• light.jpg
    light.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 739
burda görüp aldım ve denedim normal pudinglere göre tadı daha güzel bence üstelikte kalorisi daha az

içine yulaf ve muz püresi katıyorum daha güzel oluyor
tatlı krizini önlemek için birebir

not: puding light sütle yapmakta yarar var tabikide kilo vermek isteyenler için

veya jölede tavsiye ediliyor tatlı krizi için, suyla yapıldığı için yağ oranı daha azalıyor

benim cok fazla pudingle aram yok ama tatlı ihtıyacım doruk noktasına geldiginde nadir olarak tercih ediyorum rsxer senin dedigin gibi bende pınarın ligth sütüyle yapıyorum birde su da koyuyorum kalorisi azalıyor jöleyi hic denemedim mutlaka besin degerlerine bakıp onuda denicem

Adı.............: Jöle
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 6,1
Karbonhidrat: 62,5
Yağ…........: 0
Kolestrol...: 0
Kalori….....: 259
Yanlılmıyorsam böyleydi

aslında enerji degeri biraz yüksekmis bence karbonhidrat falan ama farklı seceneklere bakılabilir tabii jöle olarak yag olmamasıda iyi bir avantaj:) bunu mutlaka denicem sölemeniz iyi oldu

amerikada hocam jöle öneriyordu kriz için teşekkür ederim

48300_raspberry_jelly.jpg

48300_Rasberry.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:27 ----------

bu da low olanı
87103_lc_cherry_jelly.jpg

87103_LC_Cherry.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:31 ----------

buda amaerikadaki coco pudding
48332_chocolate_inst_pudding.jpg

48332_Chocolate.jpg

Son düzenleme:
bu diyet puding'i nerde bulabirim tansaş ve bi kac büyük markete baktım yok önerdiginiz bir yer var mı ?

evet bircok yerde yok ben özdilekten aldım burdan ama 5 m migros tarzı yerlerde mutlaka vardır kücük yerlerde satılmıyor diye getirmiyorlar maalesef

tam tamına tatlı krizleri için çok aşırı tatlı çok güzel bir ürün fakat hiç kullanmamak daha iyi gibi çok tatlı olduğundan damak tadını daha tatlıya alıştırıyor. ne kadar iyi kötü bilemedim valla :S

ürün toplamda 60-65 kalori ediyor 100 gr'da. ben 4 dakikalık bisikletle bunu atabilirim. gayet uygun bence

Bu tarz ürünler tatlı ihtiyacını gidermeye birebirde.Asıl sıkıntısı kalorisinden ziyade , 1 kase ile yetinmeme durumum:( .Tabi 1 kase yeyipte tadında bırakan arkadaşlara saygı duyarım.

Whey,süt,muz vs. ile puding yapılır mı.O puding kıvamını veren şey ne acaba bileniniz var mı?

Bu tarz ürünler tatlı ihtiyacını gidermeye birebirde.Asıl sıkıntısı kalorisinden ziyade , 1 kase ile yetinmeme durumum:( .Tabi 1 kase yeyipte tadında bırakan arkadaşlara saygı duyarım.

Whey,süt,muz vs. ile puding yapılır mı.O puding kıvamını veren şey ne acaba bileniniz var mı?

Kıvamı veren pirinç unu olmalı

kaloride sıkıntı yoksa peki içindeki yapay şeker ?

kaloride sıkıntı yoksa peki içindeki yapay şeker ?
Artik bu seker tuz un isi iyice abartilmaya baslandi...ben hepsini olculu olarak kullanirim...bu abarti niye? Bu kadar abartanlarin vucutlarini cok merak ediyorum gercekten!salonlarda ornekleri var!Bir pudingin icindeki sekeri yakamiyacak kadar spor yapamiyorsaniz gercekten birakin bu isi...bu isi iskence yapiyorsunuz ..vg yada baska bir spor kisa vadeli degil omur boyu yapilmasi gereken bir seydir..bikmamak usanmamak icin..her guzellikten faydalanmak gerekir..

Back
Yukarı