Dr. Oetker - Vitalis Meyveli Müsli

Tadına doyum olmayan 9 meyve çeşidi içerir ve %40 meyve oranına sahiptir. Meyveli müslide şeker katkısı bulunmaz. Yüksek değerli yulaf, buğday ve çavdar ezmesinden üretilmektedir.

1 porsiyon vitalis meyveli müsli günlük C vitamini ihtiyacınızın 1/3'ünü karşılamaktadır.

Besein Değerleri[100g];

Enerji =317kcal

Protein =7.8g

Karbonhidrat =61.1g
- Şekerden Gelen =24.7g

Yağ =4.6g
- Doymuş yağ asitlerinden gelen =1.4g

Diyet lifi =9.8g

Sodyum =0.05g

b1 vitamini=0.3mg

c vitamini=50mg

Demir=3.1mg

Magnezyum 83mg

Vocni%20Vitalis.jpg

Fiyat:4.70tl

Sade yulaf ezmesinden bıkanlar için uygun bir seçenek diye düşünüyorum.Tadı mükemmel.

Yulafın yerini kesinlikle tutamaz [karbonhidrat yoğunluğu olarak] ama ben bıktım artık yulaf ezmesi yemekten diğer bütün müslileride denedim en iyisi [lezzet ve içerik bakımından]Vitalis geldi bana o yüzden hiç yulaf ezmesi yememektense bunu yiyorum çok daha iyi ooluyor benim için...

bende vitalis i tercih ediyorum özelliklede çikolatalısı harika deyebilirm mükemmel lezzeti var :)
dr.oetker-vitalis-schoko.jpg

Çikolatalının kalorisi daha yüksek olur diye hiç denemedim.Gerçi bilemiyorum belkide ikiside aynı kaloridedir ama meyveliyide denemelisin kesinlikle çok lezzetli.Ben canım tatlı çekitği zaman özellikle şu tarifi uyguluyorum;

Bir kasenin yarısını vitalis meyveli müsliyle diğer yarısınıda yoğurtla dolduruyorum.Üzerine biraz tarçın ve bal döküyorum.Karıştırıp afiyetle yiyorum.İnanın tadı mükemmel oluyor...

Back
Yukarı