Dr.Scince Yağ yakım günlüğü süre 4 hafta Önceki Sonraki Resimli

Antrenmandan yeni geldim.Tüm vücut çalıştım üstüne 30 dakika interval kardiyo yaptım.

Üstüne de 15 dakika bisiklet ile eve geldim.

2 servis whey içtim.

1-2 saat sonra güzel bi yemek yerim.

Üsüne de yeşil çay.Oh mis gibi :)

Sonra işi vücuduma teslim edecem.O yaksın yağları ben de türev integral çalışayım :D

Bu güzel şarkıyı dinleyin.Mutlu ve esen kalın akşama görüşmek üzere ;)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=ZQfN5h3RoD4[/YOUTUBE]

Evet bu yıl sınava girecem.Fen lisesinde okuduğum için biz de konuları biraz daha erken bitiriyorlar.Ygs tamamen bitti.Lys den matematikten bi tek türev integral eksiğimiz kaldı.Limiti de dün bitirdim.

Fizik 2 yi de bitirirsem seneye çok rahatım.İstediğim fakülteye gitmek için fazla çalışmam gerekmeyecek ;)

Tebrikler valla,biz daha yeni başlıcaz ygs'ye.Yolun nerdeyse sonuna gelmişsin çalışma bakımından.En kısa zamanda benim de başlamam gerekicek.Umarım kazanırsın istediğin bölümü,tıp sanırım :)

istediğin bir yerı kazanırsın umarım dostum..

yanlız bakıyorumda sen bütün vaktini sağlıga harcıyosun biyerden sonra sıkılır ınsan be bune azimdir..

istediğin bir yerı kazanırsın umarım dostum..

yanlız bakıyorumda sen bütün vaktini sağlıga harcıyosun biyerden sonra sıkılır ınsan be bune azimdir..

Umarım kazanırım.

Akşam yemeğimi yedim.
3 yumurtalı 50 gram peynirli omlet.Yanında 3 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir 5 Acı biber,yarım tabak fasulye,1 kase yulaf ezmesi (tat versin diye 1 kaşık bal)

Bu beslenmeyle içim daha rahat.Karbonhidratı sınırlı tutunca istediğiniz kadar protein alın yağ alın bir şey değişmiyor.Taş devri diyetinin söylediği gibi.Bir ara Coyote nin yazıları sonucunda uygulamıştım da :)

Bugün çok ilginç bir öğün oluşturdum.
Mixere 5 yumurta beyazı 2 tane sarısını atıtm.
1 dilim süzme peyniri parça parça attım.
Üstüne 50 gram kadar yulaf koydum.

İyice karıştırdıktan sonra Oluşan bulamacı tavaya döküp pişirdim ve afiyetle yedim.Afiyetle diyemeyecem çünkü tadı çok kötüydü
:D yanında da 1 bardak ballı süt içtim :)

Şimdi de denize yüzmeye gidiyorum
;)

Back
Yukarı