Duş jeli önerisi lazım.

Arkadaşlar spora yazıldım, ama sabun götürünce zor oluyor, sürekli poşetin içinde ıslanıyo vb... kötü oluyor yani.
Duş jeli önerisi istiyorum ama vücuttaki ter bezlerini tıkamayan bişey.

Hangi marka önerirsiniz?

Biraz araştırdım bu konuda ve ter bezlerini tıkamaması için sindet(sektetik temizleyici) yazması lazımmış sanırım üstünde.
Sindet varsa sindetli olan, yoksa da ter bezini tıkamayan bi duş jeli önerin lütfen.

eczaneden kozmetik olmayan dermatolojik bir ürün alabilirsin.eczacılar daha iyi bilir
Çok para bayılmak da istemiyorum eczacılardakiler de pahalıdır. hani normal duş jelleri arasından bu özelliklere sahip olan var mı diye sordum.
Yağ yakımı için çalışıyorum o yüzden ter bezleri kapanmamalı.

Çok para bayılmak da istemiyorum eczacılardakiler de pahalıdır. hani normal duş jelleri arasından bu özelliklere sahip olan var mı diye sordum.
Yağ yakımı için çalışıyorum o yüzden ter bezleri kapanmamalı.
marketlerde dandik olanlar 6 7 8 diye gidiyor.bence 20 liraya bulabilirsin eczanede.az az kullanırsın aynı şeye gelir madem dikkat ediyorsun 10 tl fazla ver.

5 liralık duru parfüm etkili olanı kullanıyorum. ama baya parfümlü bütün evi mis gibi kokutuyor :) kafamda ise zeytinyağlı hatay sabunu. maşşallah dökülme de yok. onun da 8 tanesi 8 lira.

Ter bezleri kapanınca yağ yakılmıyor muymuş? Neden ki, ter bezlerinden mi çıkıyor yağ? Çıkamayınca vücutta hapis mi oluyor, nedir mekanizması? Ayrıca bu sinded denen şey neyse bu icat edilmeden önce 200000 yıl boyunca insanlar ter bezleri kapalı mı gezdi?

Ter bezleri kapanınca yağ yakılmıyor muymuş? Neden ki, ter bezlerinden mi çıkıyor yağ? Çıkamayınca vücutta hapis mi oluyor, nedir mekanizması? Ayrıca bu sinded denen şey neyse bu icat edilmeden önce 200000 yıl boyunca insanlar ter bezleri kapalı mı gezdi?
bu da kapitalist firmaların yalanı. eğer orda bir bez varsa ve açılması gerekiyorsa, en sağlıklısı ve etkilisi sıcak su- sabun-kese 'dir.

Aynen haklısın, bu açıdan hiç düşünmedim, belki inanmazsın ama banyo yaparken sabun kullanmayı bırakıyodum tam.
Ben o zaman iyisi mi normal bildiğim gibi devam edeyim hacı şakirle :D.

sebamedi eski kız arkadaşımda önermişti iyi üründür onu kullanıyorum ancak eskiden bildiğin herkes hacı şakirle yıkanıyordu :) saçlar daha gürdü ve derilerde sorun yoktu demek bunda bir şey var ne zaman ki zampara şakirle yıkanmaya başladık:) işler bozuldu kafalarda saç kalmadı derlerde sorunlar çoğaldı

Back
Yukarı