21. Gün
Kahvaltıyı kendim hazırlamadığım için sadece biraz menemen ve domates peynir yedim, 1 bardak süt içtim pek doyduğumu söyleyemem.
Öğlen biraz acıkınca 2 havuç yedim.
Saat 6 civarlarında karides +menemen yoğurt ve marul yedim. Karidesi ilk kez pişirdim o yüzden günlük 1 yemek kaşığı yağdan biraz fazla koydum biraz kötü kokmaya ve tavaya yapışmaya başlayınca.
Saat 9 civarları acıkınca yumurta yedim. Ve içim fit vanilyalıdan kek yaptım. Kakaolu deneyimlerimden daha başarılı oldu.
Yumurtayı fazla tükettiğim günler oluyo arada. Mesela bugün 11 yumurta yedim. Okuduğum bazı yerlere göre çok fazla bazı yerlere göre hergün 11 yumurta yemediğin sürece sorun yok gibi bakıyolar.
Gün içinde 2x500 ml Vanilyalı içim fit tükettim. Normalde birini yarın içicektim ama hayatımda içtiğim en güzel içeceklerden biri sanırım dayanamadım. Tatlı krizimi bastırdı fazlasıyla.
Dukandan saptığım 2 nokta var şuan için. 1 haftadır saf protein günü yapamıyorum bir de hergün düzenli yürüyüş, spor yapamıyorum. Diyeti 45 gün bitiminde bırakmaktansa şimdiden hafifletip 45 gün sonra diyetsiz sağlıklı beslenmeye geçmek daha matıklı olur diye düşündüm(1 günlük cheatday hakkım değil mi şimdi

), fikrinizi yazın lütfen
Tartılıp size haftalık sonucu yazacaktım ama aç karnına tartılmak aklıma gelmedi ama sanırım 84 yakınlarındayım.
** Şekersiz 21 gün geçirdikten sonra tatlıya karşı eski ilgi kalmıyor diyordu bir prof. Bu bana sanırım etki etmedi. Bunun sebebi süreçte kullanmış olduğum whey protein ve içim fit içerisindeki tatlandırıcı olabilir (bunlar dışında tatlandırıcı kullanmadım), eve gelen misafirle sürekli önümden geçen tatlılar olabilir. İnstagram discover food bölümünde "diyet bitince şunu deneyeyim" diye kaydetmek üzere baktığım şeyler olabilir.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk