C
CENTAUR
Guest
Göğüste dumbell fly antrenmanın başına alınır mı arkadaşlar ne dersiniz ben yapıyorum arada bir daha ağır kilolarla çalışılabiliyor hem de fly da yorulunca press le devam ediyoruz 3 , 4 veya 5 set böyle giriyoruz düz ve rampa da hep çeşitliyoruz, çok ağır çalışırken sadece press, çok hafif çalışırken sadece fly yapıyorz ilk iki set çok yormuyoruz genelde aradaki iki sette fly peşi dambılı bırakmadan pressle devam ediyoruz max tekrar duruma göre bağzende 5vya6 sete çıkıyor o zaman da ağır dambılla press ekstradan iki set çalışılıyor bu seferde bench press veya incline pressten 1 veya 2 duruma göre 3 set kısıyoruz eksik yapıyoruz yani ama ağır basıyoruz.
Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum bana güveniyorlar saolsunlar ama işi bilen başka bir eleman göğse iyi ce kan pompalamadan dumbell fly çalışılmaz her zaman antr.nın sonunda yapman lazım dedi bana kafam karıştı ona çokta itimadım yok ama acaba pratikte siz de yaparmısınız böyle yada sakınca görürmüsünüz
Birde ara doldurmak için fly da bilek çevirme ve bilinçli göğüs arasını kasma ya ne dersiniz bunu da tavsiye etmeyenler var ama ben şiddetle tavsiye ediyorum ara doldurmak için ne dersiniz iyi mi yapıyorum
Teşekkür ederim.
Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum bana güveniyorlar saolsunlar ama işi bilen başka bir eleman göğse iyi ce kan pompalamadan dumbell fly çalışılmaz her zaman antr.nın sonunda yapman lazım dedi bana kafam karıştı ona çokta itimadım yok ama acaba pratikte siz de yaparmısınız böyle yada sakınca görürmüsünüz
Birde ara doldurmak için fly da bilek çevirme ve bilinçli göğüs arasını kasma ya ne dersiniz bunu da tavsiye etmeyenler var ama ben şiddetle tavsiye ediyorum ara doldurmak için ne dersiniz iyi mi yapıyorum
Teşekkür ederim.