Dumbell chest göğüs bastıktan sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Song
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Song

Üye
Bastım diyelim 25 kilo kalkarken belimle kalkıyorum sonra kiloları kaldırıyorum ne yapmam lazım belime zarar geldi
Cidden soruyorum

Ağırlıkları yerden deadlift yapar gibi kaldırırsan beline hiçbir şey olmaz. Yada ağırlıkları yere bırakmadan göğsünde tutarak sehpada doğrulursun sonra da squat yapar gibi ayağa kalkarken yavaşça bel seviyene indirirsin.

Düz bench sehpasında yapma. Ayaklarını tutacak mekik sehpası gibi yerde yap. Ayaklarını tak. Hareketi yap. Kalkarken hafif göğsüne indir ve ayaklardan mekik çeker gibi kendini çek. Böylece sakatlıktan kaçmış olursun. Ek olarak yükleri hızlı alıp kalkma ve kalkınca hızlıca bırakma.

daha kendini sakatlamadan antrenman yapmayı öğrenememişsin squatta dizini güğüste belini sakatlayıp burda supplementle beslenmeyle ilgili konularda yılların sporcularına ahkam kesiyordun. iki video izleyince kendinizi fitness tanrıçası ilan ediyorsunuz sonra foyanız ortaya çıkıyor. tevazu sahibi ulaire yine de cevap vermiş ben beceremedim..

daha kendini sakatlamadan antrenman yapmayı öğrenememişsin squatta dizini güğüste belini sakatlayıp burda supplementle beslenmeyle ilgili konularda yılların sporcularına ahkam kesiyordun. iki video izleyince kendinizi fitness tanrıçası ilan ediyorsunuz sonra foyanız ortaya çıkıyor. tevazu sahibi ulaire yine de cevap vermiş ben beceremedim..
sana kim veriyor bu yorumu yapmayı ? sen fitness hocasımısın siz bu forumda toplanmış millete sürekli laf sokmalar falan yapıyorsunuz ve ben 25 kilolarla 10 tekrar yapabiliyorum bilip bilmeden konuşma[DOUBLEPOST=1532085237][/DOUBLEPOST]
siz bu forumda ortalığı karıştırıyorsunuz sinsiliğiniz var aynı @Gorillaxxx a yaptığınız gibi millete karışmayın kötü kötü yorumlar yazmayın birşeyinde yokki ? 32 cm kolun var[DOUBLEPOST=1532085271][/DOUBLEPOST]sonra insanlar sizin yüzünüzden uyarı yiyor ahahah çakallar sizi

Back
Yukarı