dumbell front raise kaç kg da yapıyorsunuz?

arkadaşlar bu hareketi yani öne dumbell kaldırmayı kaç kg yapıyorsunuz ben tek elimle 22 kg kaldırabiyorum sizi merak ettim cevaplarsanız sevinirim

Bu hareketin yüksek agırlıkla girilmesi dogru degildir,düşük agırlık cok tekrarla daha iyi verim alırsınız omuzdan.Ben dambılla 4-5 kg ile yapıyorum.

ben de 5 kg.daha fazlasında ister istemez bele vuruyorum o zamanda omuzda hiç bi yanma hissetmiyorum.hafif yap bele vurma,nizami

arkadaşlar 22 kg da ben biraz zorlanıyom da 5 kg da biraz hafif olmuyomu ayrıca 22 kg da fazla nizami yapamasamda omuzda acayip bir yanma oluyo

toplamda 12 tekrar yapıorum 6 tekrar sağ kol 6 tekrar sol tekrar dumhbell curlu en fazla 30 kg yapıyorum ayrıca jonnie jackson dumbell front raise de 50 kg kaldırıyor

Omuz ıcın az agırlık cok tekrar yapmak gerekıyor ama sız bılırsınız omuzların şişmezse az agırlık cok tekrar yap

ben 3 aydır falan yapıyorum 165 boyunda 20 yaşında 60 kilodayım. 5 kiloluk dumbell ler front raise için fazla mı?

Son düzenleme:
Burda fazla yada az demek yanlış olur ona sen karar vermelısın cok fazla zorlanmıyorsan kiloyu arttırabilir veya azaltabılırsın...

Burda fazla yada az demek yanlış olur ona sen karar vermelısın cok fazla zorlanmıyorsan kiloyu arttırabilir veya azaltabılırsın...

tamam da zorlanma bu hareket için gerçekten bir kıyas dayanağı mı acaba?

insanlar bu hareketi zorlandıkları için düşük ağırlıkla çalışmıyorlar ki.
verim alabilmek için düşük ağırlıkla çalışıyorlar. bu yüzden sorum bu ağırlık uygun mu diye. yani verim alabilecek miyim bu hareketten yoksa trapeze mi binecek ağırlık, bunu merak ediyorum...

Back
Yukarı