fengshui
Üye
Merhabalar arkadaşlar diğer konuda cevap yazamadığım için oraya soramadım yeni konu açıp sorayım dedim , yanlış olduysa affola. Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
burda 1. gün göğüs ve kol çalışmamızı söylüyor , 2. gün ise omuz ve arka kol çalışmamız gerektiğini söylüyor. örnek olarakta bunu söylemiş program için
ÖRNEK:
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı 2.Gün Omuz - Arka kol
Çarşamba Off
Perşembe 3.Gün Sırt
Cuma 4. Gün Bacak
fakat benim sırt çalışma aletim yok , bacak da 15 yaşındayım şuanlık çalışmak istemiyorum şöyle yapsam olur mu?
pazartesi - göğüs kol
salı - dinlenme
çarşamba - omuz ve arka kol
perşembe - dinlenme
cuma - tekrar pazartesi gibi göğüs ve kol
cmt - dinlenme
pazar - omuz ve arka kol
böyle olsa olabilirmi yoksa başka türlü yapabilirmiyim. dediğim gibi sırt ve bacak çalışamıyacağım.nasıl yapmalıyım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yeni forumu öğreniyorum
burda 1. gün göğüs ve kol çalışmamızı söylüyor , 2. gün ise omuz ve arka kol çalışmamız gerektiğini söylüyor. örnek olarakta bunu söylemiş program için
ÖRNEK:
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı 2.Gün Omuz - Arka kol
Çarşamba Off
Perşembe 3.Gün Sırt
Cuma 4. Gün Bacak
fakat benim sırt çalışma aletim yok , bacak da 15 yaşındayım şuanlık çalışmak istemiyorum şöyle yapsam olur mu?
pazartesi - göğüs kol
salı - dinlenme
çarşamba - omuz ve arka kol
perşembe - dinlenme
cuma - tekrar pazartesi gibi göğüs ve kol
cmt - dinlenme
pazar - omuz ve arka kol
böyle olsa olabilirmi yoksa başka türlü yapabilirmiyim. dediğim gibi sırt ve bacak çalışamıyacağım.nasıl yapmalıyım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yeni forumu öğreniyorum